14 Μάι 2024
READING

Trending Now: Two-in-One Laundry Machines

2 MIN READ

Trending Now: Two-in-One Laundry Machines

Trending Now: Two-in-One Laundry Machines

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μήπως οι εντοιχισμένες συσκευές πνέουν τα λοίσθια; Μήπως ήρθε η ώρα για ανεξάρτητα, μεμονωμένα μηχανήματα που μεταφέρονται εύκολα και συνδυάζουν περισσότερες λειτουργίες; Αυτό δείχνουν νέες προσπάθειες start ups που υπόσχονται ευελιξία, οικονομία και απόδοση στη λειτουργία τους.

Απόδειξη, η καινοτόμα λύση της Eeva, μιας “έξυπνης” συσκευής που αναπτύχθηκε με γνώμονα την ευκολία χρήσης και την εξοικονόμηση πόρων για να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα συμβατικά πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Αυτό επιτυγχάνεται καθώς η συσκευή βασίζεται στη λειτουργία 2-σε-1, πλύσιμο ρούχων κα στέγνωμα μαζί. Διαθέτει ανεξάρτητη σχεδίαση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απευθείας σύνδεση νερού ή ενσωματωμένη δεξαμενή νερού για ευκολία στη χρήση, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι. Και σε συνέχεια, η ανεξάρτητη μονάδα διαθέτει μια αυτόνομη λειτουργία που μπορεί να πλένει και να στεγνώνει αυτόματα τα ρούχα σε καθημερινή βάση.

Η Eeva, που υπόσχεται έναν πλήρη κύκλο πλύσης και στεγνώματος μέσα σε 90′ οπουδήποτε -από ένα δωμάτιο σπιτιού μέχρι ένα σκάφος και ένα τροχόσπιτο- βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και θα ακολουθήσει μέχρι το φθινόπωρο η παραγωγή της.

https://www.youtube.com/watch?v=-qDvO8_A-zo

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.