29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Thanks for the extra break, Sir

1 MIN READ

Campaign of the Day: Thanks for the extra break, Sir

Campaign of the Day: Thanks for the extra break, Sir

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της απέδειξε για ακόμη μια φορά η θυγατρική της Nestlé. Η KitKat μετέφερε το εμβληματικό της σλόγκαν “Κάνε ένα διάλειμμα” στο βρετανικό έθνος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, υλοποιώντας μια καμπάνια με αφορμή τη στέψη του Καρόλου, στην οποία ευχαριστεί τον βασιλιά για το επιπλέον διάλειμμα.

Στη διαφήμιση εμφανίζονται τρία sticks KitKat, ως μια σαφή αναφορά στην επίσημη ονομασία του νέου βασιλιά, Κάρολος ο 3ος, μαζί με την υποσημείωση “Ευχαριστώ για το επιπλέον διάλειμμα, κύριε”. Η διαφήμιση παραπέμπει στην στέψη του βασιλιά και τον ευχαριστεί για την επιπλέον αργία. Η διαφήμιση περιλάμβανε επίσης το διάσημο σλόγκαν “Have a break, have a KitKat”, ενισχύοντας το μήνυμα της μάρκας να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν ένα διάλειμμα.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την εταιρεία ολοκληρωμένου marketing Wunderman Thompson UK και εμφανίστηκε σε όλες τις εφημερίδες εθνικής κυκλοφορίας και τις πλατφόρμες meta καθόλη τη διάρκεια της αργίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.