02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Suspended Removable Display TVs

1 MIN READ

Trending Now: Suspended Removable Display TVs

Trending Now: Suspended Removable Display TVs

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το concept της τηλεόρασης TCL Dune βασίζεται στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρξει μια συμπαγής, ανεξάρτητη λύση πολυμέσων για το σύγχρονο σπίτι που επικεντρώνεται στην παροχή στους χρήστες μιας διαισθητικής εμπειρίας που αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η τηλεόραση αποτελείται από μια κωνική βάση που συγκρατεί την οθόνη 32 ιντσών ψηλά και στην ιδανική γωνία χάρη σε έναν μηχανισμό με σφαιρική άρθρωση. Η οθόνη μπορεί επίσης να αφαιρεθεί εντελώς από τη βάση για να τοποθετηθεί σε ένα τραπεζάκι ή σε άλλο σημείο του σπιτιού, ώστε να απελευθερωθεί ο χρήστης από τους περιορισμούς των σταθερών εναλλακτικών λύσεων.

Η τηλεόραση TCL Dune TV είναι ιδανική για τη ροή περιεχομένου ή την προβολή έργων Τέχνης, αλλά λειτουργεί επίσης αποτελεσματικά για παιχνίδια χάρη στη μετατόπιση της κατασκευής της σε flat επίπεδο, κάτι που θα βοηθούσε τους χρήστες να παίζουν διαφορετικά παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.