02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: TableToGo

2 MIN READ

Campaign of the Day: TableToGo

Campaign of the Day: TableToGo

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Εβδομάδα Design του Μιλάνου είναι ένα πολυαναμενόμενο γεγονός που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο στην ιταλική πόλη. Ωστόσο, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει αυξηθεί όλα αυτά τα χρόνια, η αναζήτηση μιας άνετης και βολικής λύσης για φαγητό μεταξύ των εκδηλώσεων έχει γίνει όλο και πιο δύσκολη. Ως απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, η McDonald’s συνεργάστηκε με τη Leo Burnett Italia για να δημιουργήσει μια νέα, σχεδιαστικά έξυπνη λύση εστίασης για την περίσταση, το TableToGo.

Το TableToGo είναι μια limited edition, σχεδιασμένη και πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία που διατέθηκε στους πρώτους επισκέπτες που παρήγγειλαν γεύματα μέσω της εφαρμογής McDonald’s στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Design. Το TableTo Go στερεώνεται στα κολωνάκια της πόλης και μεταμορφώνεται σε τραπέζι για δύο άτομα. Αυτή η καινοτόμος και λειτουργική λύση για φαγητό στοχεύει στη δημιουργία του μεγαλύτερου υπαίθριου McDonald’s που έχει υπάρξει ποτέ, ανταποκρινόμενη στην άμεση ανάγκη των καταναλωτών για ελευθερία και άνεση.

Η εμπειρία παραγγελίας μέσω κινητού για το TableToGo διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη, με κωδικούς QR που βρίσκονται σε διάφορα κολωνάκια της πόλης. Κάθε κωδικός ήταν συνδεδεμένος με το αντίστοιχο κολωνάκι και οδηγούσε τους ανθρώπους στην εφαρμογή της McDonald’s, όπου οι παραγγελίες επεξεργάζονταν και παραδίδονταν με τρόπο παρόμοιο με την παραγγελία σε εστιατόριο.

Η καμπάνια είναι η τελευταία σε μια σειρά καινοτόμων λύσεων που αναπτύχθηκαν από τη McDonald’s και τη Leo Burnett. Με το TableToGo, η McDonald’s και η Leo Burnett Italia προχώρησαν την ιδέα αυτή ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησαν μια λύση εστίασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε υπαίθρια εκδήλωση μεγάλης κλίμακας.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.