02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Smartwatch-Attached Smartphone Concepts

1 MIN READ

Trending Now: Smartwatch-Attached Smartphone Concepts

Trending Now: Smartwatch-Attached Smartphone Concepts

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το νέο concept του Sony Smart Switch Ecosystem σχεδιάστηκε από τον Shantanu Maheshwari ως μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση κινητών συσκευών για κάθε επαγγελματία και ενεργό χρήστη, που θέλει να ενσωματώσει κάτι διαφορετικό και λειτουργικό στην καθημερινότητά του.

Πρόκειται για ένα σύστημα κινητών συσκευών που αποτελείται από το ίδιο το smartphone Sony Xperia WX710 και μια σειρά από αξεσουάρ. Για να τεθεί το οικοσύστημα σε λειτουργία, το smartphone μπαίνει σε λειτουργία “μην ενοχλείτε” όταν τοποθετηθεί με την οθόνη προς τα κάτω, προσφέροντας έτσι πρόσβαση στο κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση του συνοδευτικού smartwatch.

Η καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι αυτό θα λειτουργεί ως μια μικρή δευτερεύουσα οθόνη για την παρακολούθηση των εισερχόμενων ειδοποιήσεων, αλλά και ως ένας τρόπος για την αντίστροφη φόρτιση του wearable, ώστε να παραμένει λειτουργικό ανά πάσα στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το concept του Sony Smart Switch Ecosystem αποτελεί μια φερέλπιδα επερχόμενη εξέλιξη των κινητών συσκευών, καθώς πλέον όλα τα brands στοχεύουν στην αναβάθμιση της υπάρχουσας εμπειρίας χρήστη.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.