30 Απρ 2024
READING

Για τη Δουμπιά και την McVictor & Hamilton, το νερό αγκαλιάζει και ταξιδεύει τις αισθήσεις

2 MIN READ

Για τη Δουμπιά και την McVictor & Hamilton, το νερό αγκαλιάζει και ταξιδεύει τις αισθήσεις

Για τη Δουμπιά και την McVictor & Hamilton, το νερό αγκαλιάζει και ταξιδεύει τις αισθήσεις

Tο 2022, η Δουμπιά επέστρεψε στα ράφια ανανεωμένη, ύστερα από γενναίο rebranding με τα γενικά χαρακτηριστικά να έχουν προσαρμοστεί στα σύγχρονα μοτίβα και δεδομένα. Ένα βασικό στοιχείο της νέας εικόνας ήταν η καθαρότητα και η λιτότητά της. Χωρίς θορύβους ή περιττά στοιχεία, η νέα συνολική εικόνα, αλλά κυρίως το νέο λογότυπο, απεικονίζει απλά ένα “Δ” το οποίο έχει στοιχεία τόσο από το βουνό, αλλά και από το νερό. Η μινιμαλιστική και η διάφανη ετικέτα δίνει την λεπτότητα και τη φινέτσα, όπως φίνο είναι το ίδιο το περιεχόμενο της φιάλης.

Και τώρα η νέα εικόνα του ιστορικού brand Δουμπιά, έρχεται να γεμίσει τις οθόνες μας με ιδιαίτερης αισθητικής πλάνα σε ένα τηλεοπτικό σποτ με τίτλο “Purity” για να επικοινωνήσει μια αίσθηση αγνότητας, κρυστάλλινης απόλαυσης που αγκαλιάζει και ταξιδεύει τις αισθήσεις, επαναπροσδιορίζοντας τη μάρκα και τοποθετώντας την στην κορυφή των premium ανθρακούχων φυσικών μεταλλικών νερών.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια είναι μια δημιουργία 3D animation που εστιάζει στην ποιότητα, τη φυσικότητα και την καθαρότητα του Δουμπιά, μέσα από συμβολικά σχήματα που δημιουργούν οι φυσαλίδες του. Συνοδεύεται από μια από τις πιο αγαπημένες άριες, την Casta Diva από την όπερα Norma του Bellini.

Για τη δημιουργία της ταινίας, η McVictor & Hamilton, που χειρίζεται τον λογαριασμό Δουμπιά, συνεργάστηκε με την Stefi Productions, ενώ το 3D animation ανέλαβε η Faust. Το τελικό αποτέλεσμα αποπνέει τη νέα προσωπικότητα του Δουμπιά και την κορυφαία του ποιότητα που το καθιστούν το πρώτο ελληνικό γαστρονομικό νερό.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.