02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The All-New Amarok – Born From Tough Love

2 MIN READ

Campaign of the Day: The All-New Amarok – Born From Tough Love

Campaign of the Day: The All-New Amarok – Born From Tough Love

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Amarok πριν από λίγο καιρό στην Αυστραλία, δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Volkswagen, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κρίνουν αυστηρά ή και με καυστικό χιούμορ, τα χαρακτηριστικά του αγροτικού οχήματος.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και επιδόθηκε στην ανεύρεση μιας επικοινωνιακής στρατηγικής για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές της με μια νέα, πλήρως ολοκληρωμένη καμπάνια για να αποδείξει ότι το Amarok είναι από μόνο του η απάντηση στην κριτική που δέχτηκε.

Στο πρώτο σποτ, πρωταγωνιστεί ο Alan, υπεύθυνος των social media στη Volkswagen Αυστραλίας, ο οποίος έχει αναλάβει να απαντήσει στον καταιγισμό των σχολίων και των μηνυμάτων που δέχεται το brand από τους επικριτές του Amarok.

Αποφασίζοντας να περάσει από τη θεωρία στην πράξη, ο Alan ξεκινά ένα επικό ταξίδι σε όλη τη χώρα για να αποδείξει σε κάθε έναν από τους επικριτές του οχήματος, ότι έχουν κάνει λάθος. Το κωμικοτραγικό του ταξίδι βρίσκεται στον πυρήνα της καμπάνιας που δημιουργήθηκε από την DDB Sydney.

Το “Born from Tough Love” αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα των οδηγών και χρηστών της κατηγορίας των ute -όπως ονομάζεται το είδος του αγροτικού οχήματος- και επικοινωνεί άμεσα μαζί τους αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο ραδιόφωνο, στην ψηφιακή τεχνολογία, σε OOH, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.