01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: You Can’t Pick A Greatest Football Player of All Time

1 MIN READ

Campaign of the Day: You Can’t Pick A Greatest Football Player of All Time

Campaign of the Day: You Can’t Pick A Greatest Football Player of All Time

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το θέμα με το ποδόσφαιρο στην Αμερική είναι το εξής: παρόλο που είναι μακράν το πιο δημοφιλές άθλημα στον πλανήτη και μια αμερικανική ομάδα είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη στον κόσμο, το ποδόσφαιρο -το αμερικανικό ποδόσφαιρο- παραμένει το No. 1 άθλημα της Αμερικής. Και το μπάσκετ είναι πολύ κοντά, στη δεύτερη θέση.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA να πλησιάζει, η adidas θέλησε να αναδείξει αυτή την ένταση με έναν διασκεδαστικό, θετικό τρόπο, παρουσιάζοντας πώς οι αθλητές στο ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ, είναι μεγάλοι οπαδοί του γυναικείου ποδοσφαίρου και συμφωνούν ότι τα back-to-back Παγκόσμια Κύπελλα αναδεινύουν τους καλύτερους “ποδοσφαιριστές” όλων των εποχών.

Ποιος μπορείς όμως να διαλέξει τους καλύτερους από τους αθλητές της adidas Alana Cook, Lindsey Horan, Casey Murphy, Trinity Rodman, Ashley Sanchez, Becky Sauerbrunn, Andi Sullivan και Emily Sonnet;

Η ταινία έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια των τελικών του NBA ενώ θα προβληθεί σε ραδιοτηλεοπτική και ψηφιακή μετάδοση πριν από την έναρξη του τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.