01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Make Your Margarita, MargaRight

2 MIN READ

Campaign of the Day: Make Your Margarita, MargaRight

Campaign of the Day: Make Your Margarita, MargaRight

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η εταιρεία δημιουργικού περιεχομένου Edisen παρουσίασε τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καμπάνια που έχει υλοποιήσει ποτέ η Cointreau. Με τίτλο “Make Your Margarita, MargaRight” και πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα ηθοποιό Aubrey Plaza, η καλοκαιρινή καμπάνια τοποθετεί το εμβληματικό πορτοκαλί λικέρ ως το απαραίτητο συστατικό για μια Margarita με τον σωστό τρόπο, τον “MargaRight”.

Ως η μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια για την εμβληματική μάρκα μέχρι σήμερα στις Η.Π.Α., η Cointreau προσέφυγε άμεσα στις υπηρεσίες της Edisen, αναθέτοντας στο δημιουργικό στούντιο την ανάπτυξη ενός concept που θα ζωντάνευε την 75η επέτειο της αυθεντικής Margarita.

Η Margarita δημιουργήθηκε το 1948 από τη Margaret Sames, της οποίας η αρχική συνταγή συνδύαζε τρία απλά συστατικά Cointreau, τεκίλα και φρέσκο χυμό lime. Σήμερα αποτελεί το Νο. 1 κοκτέιλ που καταναλώνεται στις Η.Π.Α. όλο το χρόνο, με μέγιστη κατανάλωση το καλοκαίρι.

Γυρισμένη στην Ατλάντα, η καμπάνια αποτελείται από δύο μοναδικά σποτ για διαφορετικά κοινά – ένα για on-premise (καταστήματα που σερβίρουν αλκοόλ) και ένα για off-premise (διασκέδαση στο σπίτι / με φίλους / σε ιδιωτικό χώρο). Για τις ανάγκες αυτές, η Audrey Plaza απαθανατίστηκε τόσο σε ένα σπίτι όσο και σε μπαρ και εστιατόρια, πάντα να επιμένει να φτιάχνει τη Margarita της με τον τρόπο “MargaRight” με Cointreau, τεκίλα και φρέσκο χυμό λάιμ – οτιδήποτε άλλο είναι απλά “MargaWrong”.

Η καμπάνια αποτελείται από σποτ και φωτογραφικά στιγμιότυπα που παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παρασκευάζεται η Margarita θα τρέχει όλο το καλοκαίρι, σε συνδεδεμένες τηλεοπτικές, ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.