21 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Born in 1853. Made for the future

2 MIN READ

Campaign of the Day: Born in 1853. Made for the future

Campaign of the Day: Born in 1853. Made for the future

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Έχοντας ήδη κερδίσει ένα βραβείο το 2022 για τη συνεργασία της με το Maison Guerlain στο ψηφιακό project “Reaverse”, το γαλλικό agency mnstr δημιούργησε μια νέα καμπάνια με αφορμή την 170η επέτειο του εμβληματικού αρώματος “Flacon aux Abeilles” στο περίφημο BeeBottle του οίκου.

Σχεδόν 1.800 εικόνες που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης συνέθεσαν την διαφημιστική ταινία “Born in 1853. Made for the future”, η οποία ανατρέχει στην ένδοξη ιστορία του μπουκαλιού μέσα από τους αιώνες και τα καλλιτεχνικά ρεύματα, πριν το απεικονίσει σε ένα ουτοπικό μέλλον.

Η mnstr ένωσε τις δυνάμεις της με το ψηφιακό στούντιο Bonjour Lab για να αναπτύξει και να εκπαιδεύσει ένα εξειδικευμένο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αναπαράγει το “Flacon aux Abeilles” του γαλλικού οίκου, εκεί όπου τα υπάρχοντα εργαλεία δεν ήταν σε θέση να το κάνουν.

Η σε βάθος μελέτη της ιστορίας της Τέχνης και η εκτεταμένη έρευνα στα αρχεία του Guerlain αποτέλεσαν οδηγό για την έμπνευση της συγκεκριμένης καμπάνιας. Καθεμία από αυτές τις στιγμές, παρελθοντικές και μελλοντικές, συντέθηκε στη συνέχεια με τη μορφή μιας προτροπής (ένα γραπτό αίτημα που αποστέλλεται στην τεχνητή νοημοσύνη και περιέχει όλες τις λέξεις-κλειδιά που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας πιστής εικόνας) που γράφτηκε από την ομάδα της mnstr.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.