03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Digital Detox Phone Concepts

1 MIN READ

Trending Now: Digital Detox Phone Concepts

Trending Now: Digital Detox Phone Concepts
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Αυτό δεν είναι ένα απλό λευκό κουτί, ούτε ένα ακόμη ντιζαϊνάτο ρολόι. Ο designer Andrea Mangone σχεδίασε ένα μινιμαλιστικό foldable τηλέφωνο, γνωστό και ως “0/1”, στοχεύοντας να προωθήσει τη ψηφιακή αποτοξίνωση και τη προσεκτική χρήση της τεχνολογίας.

Αντλώντας το όνομά του από το δυαδικό σύστημα που καθόρισε τους πρώτους υπολογιστές, ο σχεδιασμός του δίνει έμφαση στην απλότητα και τη λειτουργικότητα, αλλά και στη φορητότητα, καθώς η συσκευή μπορεί να διπλωθεί και να αποκτήσει ένα συμπαγές μέγεθος όταν δεν λειτουργεί ως τηλέφωνο.

Ειδικότερα, όταν δεν χρησιμοποιείται, το μινιμαλιστικό foldable τηλέφωνο μπορεί να κάθεται όρθιο σε επιφάνειες, με την οθόνη e-ink να έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται έτσι ώστε να εμφανίζει αναλογικά ή ψηφιακά ρολόγια, music player, ημερολόγιο ή άλλες απλές εφαρμογές, που δεν απαιτούν την προσοχή ή τη διάδραση με το χρήστη.

Παραμένει όμως ένα smartphone. Γι’ αυτό η δεύτερη λειτουργία του διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1080×2640 στην οποία οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν βιντεοπαιχνίδια, περιεχόμενο πολυμέσων αλλά και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.