29 Απρ 2024
READING

Kaizen Gaming: Στρατηγική επιλογή η παροχή μοναδικής εμπειρίας στους εργαζόμενους

5 MIN READ

Kaizen Gaming: Στρατηγική επιλογή η παροχή μοναδικής εμπειρίας στους εργαζόμενους

Kaizen Gaming: Στρατηγική επιλογή η παροχή μοναδικής εμπειρίας στους εργαζόμενους

Η Kaizen Gaming, δραστηριοποιείται με 2 brands το Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο, και το Betano στην Πορτογαλία, Βραζιλία, Ρουμανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Χιλή, Περού, Εκουαδόρ, Καναδά (Οντάριο) και Νιγηρία, αποτελεί μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρείες παγκοσμίως. Και για να το πετύχει αυτό, προτεραιοποιεί με ξεχωριστό τρόπο την εργασιακή εμπειρία, βάζοντας στο επίκεντρο την τεχνολογία και τους ανθρώπους.

Η αναγνώρισή της ως Best Workplace αποδεικνύει πως η εστίαση στην εργασιακή εμπειρία αποτελεί για την Kaizen Gaming μια ξεχωριστή στρατηγική επιλογή. Η εταιρεία αναδείχθηκε #2 Best Workplace 2023 στην Πορτογαλία (στην κατηγορία των 201-500 εργαζομένων), #5 Best Workplaces 2023 στην Ελλάδα (στην κατηγορία των 501+ εργαζομένων) και #9 Europe’s Best Workplace στην Ευρώπη για το 2021. Παράλληλα, πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Τσεχία (October 2022-October 2023), μετά από έρευνα προς όλους τους εργαζομένους.

Ο ρόλος των Kaizeners

Η Kaizen Gaming δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, πριν από 11 χρόνια, από μια ομάδα 20 ατόμων. Σήμερα η καρδιά της χτυπάει δυνατά χάρη στους πάνω από 2.000 Kaizeners από 41 εθνικότητες που μιλούν περισσότερες από 17 γλώσσες, που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε 4 ηπείρους (Ευρώπη, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική). Στόχος είναι να φτάσουν τους 3.000 Kaizeners παγκοσμίως το 2024. Έως σήμερα στην Ελλάδα, στα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και remote, απασχολούνται σχεδόν 1.300 Kaizeners, με τον αριθμό τους να βαίνει αυξανόμενος.

Η εταιρεία καλωσορίζει περίπου 120 νέους Kaizeners κάθε μήνα και στόχος είναι να γίνουν περισσότερες από 1.000 προσλήψεις μέσα στο 2023 σε διάφορα τμήματα και επίπεδα – από το Customer Services ως το Tech και το Business.

Το Kaizen Campus

Τον Φεβρουάριο του 2023 εγκαινιάστηκε το Kaizen Campus, ο καινοτόμος χώρος γραφείων της Kaizen Gaming, στο Μαρούσι Αττικής. Πρόκειται για έναν χώρο που φιλοξενεί πάνω από 750 Kaizeners, με 22 αίθουσες συναντήσεων, quiet room, αίθουσα εκπαίδευσης, αμφιθέατρο, cinema και playroom με τοίχο αναρρίχησης, Playstation, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, air hockey κ.ά.

Στο Kaizen Campus παρέχεται μια αναβαθμισμένη εργασιακή εμπειρία χάρη σε μια σειρά στον καινοτόμο σχεδιασμό του χώρου. To open space planning δημιουργεί συνεχείς αφορμές για συνεργασία και προωθεί την καινοτομία, ενώ τα γήινα χρώματα που κυριαρχουν στον χώρο, εμπνευσμένα από την χρωματική παλέτα του brand της Kaizen Gaming, δίνουν την αίσθηση οικειότητας. Οι γυάλινες επιφάνειες που κυριαρχούν και στους εσωτερικούς χώρους, ως χωρίσματα μεταξύ των ελάχιστων ιδιωτικών γραφείων και αρκετών meeting rooms- δίνουν την αίσθηση της διαφάνειας, της ειλικρίνειας, της αμεσότητας.

Επενδύοντας στην εμπειρία του εργαζομένου

Η εταιρεία ενσκύπτει στη συνολική εμπειρία που παρέχει σε κάθε εργαζόμενο, από την πρώτη επαφή με την εταιρεία ως δυνητικός υποψήφιος, μέχρι την πρόσληψη και την καθημερινότητα στα γραφεία, φροντίζοντας για την διακράτηση του ταλέντου μέσα από την μοναδική εργασιακή εμπειρία και τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης. Και φυσικά, η συνεχής επένδυση στο wellbeing των Kaizeners με πολλές μικρές κουζίνες για ετοιμασία φαγητού, καφέ ή σνακ, το πράσινο, ο ήλιος στον εσωτερικό κήπο, το φυσικό φως, το playroom, τους χώρους συνάθροισης, εστίασης, κοινωνικοποίησης, events και happenings.

Γιατί ξεχωρίζει η Kaizen Gaming

Οι Kaizeners απολαμβάνουν διάφανη και ανοιχτή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Έχουν πρόσβαση σε συνεχή εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Udemy, και ίσες ευκαιρίες εξέλιξης οριζόντια και κάθετα εντός της εταιρείας, ενώ πολλοί από αυτούς προάγονται κάθε χρόνο – ήδη φέτος 333 ακολούθησαν την πορεία αυτή.

Οι managers έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Leadership Academy”, που έχει στόχο την εξέλιξή των δεξιοτήτων τους ώστε να καθοδηγούν και να ενδυναμώνουν τις ομάδες τους χτίζοντας ένα περιβάλλον με κυρίαρχη την αίσθηση του ανήκειν. Βασικό στοιχείο της εκπαίδευσής τους είναι η εξασφάλιση της ισότητας, μιας καθημερινότητας μέσα από τις αξίες της Kaizen Gaming, και φυσικά η συνεχής εξέλιξη των ανθρώπων της Kaizen.

Την καθημερινότητα στην Kaizen Gaming εμπλουτίζουν η ανοιχτή και διάφανη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, οι ενέργειες ευημερίας και οι πολιτικές και πρωτοβουλίες DEI (diversity, equity & inclusion).

Ο λόγος στους εργαζομένους

Η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως Best Workplace, με βάση την έρευνα και την αξιολόγηση που έγιναν μέσω του οργανισμού Great Place to Work στην οποία οι Kaizeners απάντησαν πως στην Kaizen:

  • Πάνω από 95% δήλωσαν πως υπάρχει ίση μεταχείριση προς όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, την ηλικία, το φύλο και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

  • 95% αισθάνθηκαν ευπρόσδεκτοι όταν πρωτοξεκίνησαν στην εταιρεία.

  • 9 στους 10 αισθάνονται πως μπορούν να είναι ο εαυτός τους στο χώρο εργασίας τους.

  • Το 88% των Kaizeners, θα σύστηνε ανεπιφύλακτα την εταιρεία στους φίλους και την οικογένειά του ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κάποιος.

  • Τέλος, 86% δηλώνει πως θα ήθελε να δουλεύει εδώ για πολύ καιρό.

Στόχος της Kaizen Gaming είναι να επεκταθεί σε 26 χώρες μέχρι το 2026. Πιστοί στην αξία #oneteam, οι Kaizeners δουλεύουν μαζί, χωρίς να τους σταματούν τα σύνορα και τα διαφορετικά τμήματα, αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα και είναι περήφανοι για το γεγονός ότι με κάθε τους ενέργεια και συνεργασία, βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Μέσω της συνεργασίας οι Kaizeners έχουν καταφέρει ήδη να κατακτήσουν την κορυφή και με τον ίδιο τρόπο προχωρούν προς την κατάκτηση νέων στόχων. 

Αν θέλεις και εσύ να ζήσεις την εμπειρία, ξεκίνα εδώ 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.