30 Απρ 2024
READING

Trending Now: Compressed Toilet Paper Boxes

2 MIN READ

Trending Now: Compressed Toilet Paper Boxes

Trending Now: Compressed Toilet Paper Boxes

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Έχει περάσει περισσότερος από ένας αιώνας από τότε που παρουσιάστηκε το ρολό χαρτιού τουαλέτας και η μορφή του έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη. Γεγονός περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι όλα γύρω μας αλλάζουν διαρκώς. Αυτό ακριβώς είναι που θέλει να αλλάξει η εταιρεία Bambox προκειμένου να υποστηρίξει ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Το πιο εύθραυστο στοιχείο της βιομηχανίας χαρτιού υγείας είναι η εφοδιαστική αλυσίδα, η οποία αντιπροσωπεύει σημαντικό μέρος του κόστους των προϊόντων ρολού χαρτιού υγείας. Το να υπάρχει μια εφοδιαστική αλυσίδα που αποτελείται από ορθογώνιους αποθηκευτικούς χώρους, τους οποίους γεμίζουν οι εταιρείες με κούφια, στρογγυλά χνουδωτά αντικείμενα, πλέον δεν έχει κανένα νόημα. Ενδεικτικό είναι ότι το κλασικό ρολό ευθύνεται για πάνω από 70 εκατομμύρια λίτρα καυσίμων και πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην εφοδιαστική αλυσίδα του συγκεκριμένου κλάδου κάθε χρόνο στις Η.Π.Α.

Γι’ αυτό η Bambox αποφάσισε να αφαιρέσει εντελώς το ρολό και αντ’ αυτού να συσκευάσει το προϊόν της σε ένα κουτί που είναι συμπιεσμένο και σφραγισμένο. Τα φύλλα χαρτιού τουαλέτας από μπαμπού διανέμονται εύκολα, ενώ η συσκευασία τους περιλαμβάνει ένα άγγιστρο που εξακολουθεί να επιτρέπει την ανάρτησή του στις υπάρχουσες θήκες για ρολά χαρτιού τουαλέτας στο μπάνιο.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει έως και 50% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και κόστη logistics, ενώ η compact συσκευασία περιλαμβάνει 4 φορές περισσότερο χαρτί σε σχέση με το παραδοσιακό ρολό.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.