02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Chase The Day

2 MIN READ

Campaign of the Day: Chase The Day

Campaign of the Day: Chase The Day

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Για να επικοινωνήσει τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής της συλλογής, η Nike κυκλοφόρησε μια νέα δυναμική καμπάνια με τίτλο “Chase The Day”, που ξεχωρίζει για το γρήγορο ρυθμό της, την νεανική ενέργεια και το beat της.

Για το λόγο αυτο συνεργάστηκε με το agency AKQA, το οποίο ανέθεσε στην καναδέζικη εταιρεία παραγωγής L’ÉLOI LM Chabot και τους Jolianne L’Allier Matteau και Alexandre Chabot, να καταγράψουν μια τυπική ημέρα γύρω από το πιο εμβληματικό καλοκαιρινό στοιχείο, ένα φορτηγό παγωτού, το οποίο αποτελεί το κομβικό σημείο για μια ομάδα φίλων, τοποθετώντας έτσι την κοινότητα και τον αθλητισμό στο επίκεντρο του σποτ.

Το περιβάλλον της Nike διακόπτεται από ευρηματικές μεταβάσεις που βλέπουν μπάλες του μπάσκετ να πετούν στην οθόνη και κόσμους να δημιουργούνται μέσα σε μπλουζάκια. Καθώς η κάμερα στροβιλίζεται, ζουμάρει και κάνει κύκλους, συναντάμε χαμογελαστές ομάδες ενός ζωηρού καστ, όλοι ντυμένοι με μπλουζάκια Nike, ενώ κάθε μετάβαση πραγματοποιείται μέσω του εμβληματικού logo Swoosh.

Για να πετύχει τις γρήγορες αυτές μεταβάσεις, η LM Chabot έπαιξε με απρόβλεπτα ζουμ που την οδήγησαν να αψηφήσει τους κανόνες της προοπτικής, προσδίδοντας στην καμπάνια έναν νεανικό αθλητικό χαρακτηρα που ταιριάζει απόλυτα με τη μάρκα και το βασικό target group της.

Η καμπάνια θα τρέξει στο διαδίκτυο και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.