03 Μάι 2024
READING

Misko και Soho Square μάς δείχνουν τα χρώματα των ζυμαρικών

1 MIN READ

Misko και Soho Square μάς δείχνουν τα χρώματα των ζυμαρικών

Misko και Soho Square μάς δείχνουν τα χρώματα των ζυμαρικών

Πώς θα ήταν η ζωή μας, αν αφήναμε την παιδική πλευρά μας να βγει λίγο παραέξω; Την απάντηση δίνει η Misko με τα ζυμαρικά Τρικολόρε που φέρνουν νοστιμιά στο πιάτο και λίγο χρώμα στην ενήλικη καθημερινότητά μας.

Η Misko παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της σε συνεργασία με την Soho Square και μας συστήνει μια από τις πιο παιχνιδιάρικες σειρές της, τα Τρικολόρε. Μια σειρά ζυμαρικών με σύγχρονο χαρακτήρα, ζωηρά χρώματα και εξαιρετική γεύση, ιδανική για ευφάνταστες συνταγές και μοναδικά πιάτα.

Στην τρικολόρε εκδοχή τους, τα ζυμαρικά MISKO συναντούν την τομάτα και το σπανάκι, για εκρηκτικά μαγειρικά αποτελέσματα, μια πανδαισία χρωμάτων και νοστιμιάς και μια πληθώρα απολαυστικών συνδυασμών.

Δίνοντας ένα χρωματιστό twist στην καθημερινότητα, η νέα ταινία που επιμελήθηκε η Soho Square Athens, σε παραγωγή της Play υπό την επίβλεψη του σκηνοθέτη Βαγγέλη Λυμπερόπουλου, μας καλεί να βγάλουμε στην επιφάνεια την παιδική πλευρά που κρύβουμε μέσα μας, δημιουργώντας ευκαιρίες για στιγμές γεμάτες αυθορμητισμό και ξεγνοιασιά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.