02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Shapeshifting Restaurant Robots

1 MIN READ

Trending Now: Shapeshifting Restaurant Robots

Trending Now: Shapeshifting Restaurant Robots

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το σερβίρισμα πιάτων στα εστιατόρια μπορεί να γίνεται πλέον με διαφορετικό τρόπο, αποσυμφορίζοντας το φόρτο εργασίας των σερβιτόρων. Τη λύση έρχεται να δώσει το περιστρεφόμενο ρομπότ εξυπηρέτησης σε design Hongliang Qian, ως μια αποτελεσματική λύση για περιβάλλοντα εστιατορίων, ώστε να παρέχει στους πελάτες έναν διαισθητικό τρόπο να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους.

Εμπνευσμένο από την κλασική πτυσσόμενη δομή των τραπεζιών/καθισμάτων, το ρομπότ διαθέτει ένα περιστρεφόμενο σχέδιο που ξεκινάει από όρθια θέση και μπορεί να περιστραφεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα, μέχρι να οριζοντιοποιηθεί τελείως και να θυμίζει τραπέζι, που μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στους θαμώνες ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στα πιάτα που έχουν παραγγείλει.

Εκτός από τα λειτουργικά του χαρακτηριστικά, τα πάντα πάνω στο ρομποτικό τραπέζι μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας οθόνης αφής, από την παράδοση, την αλλαγή των επιπέδων σερβιρίσματος, αλλά και την αναπαραγωγή μουσικής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.