02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Modern Design Mechanical Keyboards

1 MIN READ

Trending Now: Modern Design Mechanical Keyboards

Trending Now: Modern Design Mechanical Keyboards

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Lenovo λάνσαρε πριν από λίγες ημέρες στην κινεζική αγορά το μηχανικό πληκτρολόγιο Lenovo ThinkBook KB Pro, μια νέα περιφερειακή συσκευή που ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό της σχεδιασμό, αφού κέρδισε το βραβείο Red Dot: Product Design για το 2023.

Τα διαφορετικά χρώματα στα πλήκτρα βοηθούν τους χρήστες να αναγνωρίζουν εύκολα τα συγκεκριμένα πλήκτρα που θέλουν να χρησιμποιήσουν ανάλογα με το project που δουλεύουν κάθε φορά. Η δυνατότητα αλλαγής προσδίδει στο πληκτρολόγιο μια αισθητική σχεδόν εμπνευσμένη από τη γραφομηχανή, χωρίς όμως να χάνει τη δυνατότητα μεγιστοποίησης των ψηφιακών του χαρακτηριστικών, όπως τα ενσωματωμένα shortcuts, την αυξομείωση μουσικής και μικροφώνου.

Η συσκευή διαθέτει ανθεκτική κατασκευή από πολυμερές PBT με συνολικά 83 πλήκτρα που μπορούν να αντικατασταθούν με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε χρήστη, υποστηρίζει επίσης συνδέσεις Bluetooth, wi-fi και USB, ενώ διαθέτει και φωτισμό LED για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το βράδυ.

Είναι συμβατό με το μοντέλο ThinkBook της Lenovo -όπως εξάλλου μαρτυρά και το όνομά του- αλλά και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή σε περιβάλλον Windows, Android και iOS.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.