02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The story is being written beneath your feet

2 MIN READ

Campaign of the Day: The story is being written beneath your feet

Campaign of the Day: The story is being written beneath your feet

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Στις 2 Ιουλίου, γράφτηκε ένα νέο επικοινωνιακό κεφάλαιο στην ιστορία του θρυλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Olympique de Marseille με τη βοήθεια 24 νεαρών παικτών από τη Μασσαλία, ηλικίας 10-12 ετών, που πήραν μέρος σε ένα τουρνουά με αφορμή την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Marseille για τη σεζόν 2023/2024 με χορηγό την Puma.

Η δράση, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε το agency LaFourmi για την Puma, πραγματοποιήθηκε στην κορυφή Les Riaux, ανάμεσα στους ασβεστολιθικούς βράχους του λιμανιού L’Estaque και τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το event αφορούσε ένα κανονικό τουρνουά με 20λεπτους αγώνες, 2 ημιτελικούς, έναν τελικό και ένα αγώνα για την τρίτη θέση, με 24 παίκτες, ντυμένους εξ ολοκλήρου με Puma, υπό την επίβλεψη των προπονητών της FC La Castellane, της ακαδημίας που έχει δημιουργήσει η Marseille, απ’ όπου προέρχονταν οι νεαροί αθλητές.

Η αποκάλυψη των εμφανίσεων πραγματοποιήθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου αποκαλύφθηκαν σταδιακά οι 2 νέες φανέλες της Puma για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Καθώς οι νεαροί παίκτες έπαιζαν, έκαναν τάκλιν, επιτίθονταν και αμύνονταν, το χρώμα στον αγωνιστικό χώρο ξεθώριαζε, αποκαλύπτοντας μια επική τοιχογραφία στα χρώματα του συλλόγου.

Κάτω από τα πόδια τους, δηλαδή, όπως ακριβώς τιτλοφορείται και η καμπάνια, αναδύθηκαν οι νέες φανέλες που θα φορούν οι παίκτες της Marseille για τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, μέσα από έναν πίνακα όπου θεότητες της γης και της θάλασσας φορούν τις αντίστοιχες φανέλες, απηχώντας τις ρίζες της πόλης της Μασσαλίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.