01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Greatness happens here

2 MIN READ

Campaign of the Day: Greatness happens here

Campaign of the Day: Greatness happens here

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ο Λιονέλ Μέσι ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με το Hard Rock Cafe για να γίνει chef στη νέα του καμπάνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν οι δυο τους, αφού είχε προηγηθεί τον Μάρτιο του 2022 η καμπάνια “Live greatnesss” για το λανσάρισμα του Messi Burger, ενώ λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2022, η Hard Rock λάνσαρε μια co-branded συλλογή λιανικής προς τιμήν της πορείας του Μέσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και της ιστορικής νίκης του.

Τώρα, με αφορμή την είσοδο του Μέσι στο Major League Soccer (MLS) των Η.Π.Α., δημιούργησαν μια νέα διεθνούς εμβέλειας καμπάνια για την προώθηση ενός νέου πιάτου, του σάντουιτς με κοτόπουλο που αντλεί την έμπνευσή του από το αγαπημένο πιάτο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται ένα νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ με τίτλο “Something new is cooking”. Σε σκηνοθεσία του Marco Grandia, το σποτ ακολουθεί τον Μέσι καθώς αλλάζει την αθλητική φανέλα με μια ποδιά με το σήμα της Hard Rock και αναλαμβάνει το ρόλο του chef στο φερώνυμο εστιατόριο.

Στη διαφήμιση, ο Μέσι και οι sous-chef ετοιμάζουν μια νέα προσθήκη στο παγκόσμιο μενού του Hard Rock, το “The Messi Chicken Sandwich”, το οποίο περιγράφεται από τη μάρκα ως ένα σάντουιτς με παναρισμένο κοτόπουλο που συνοδεύεται από λιωμένο τυρί προβολόνε, αγιολί με βότανα, φρέσκια ντομάτα και ρόκα σε φρυγανισμένο ψωμάκι. Το πιάτο είναι εμπνευσμένο από το κοτόπουλο τύπου Μιλάνο, ένα από τα αγαπημένα πιάτα του Μέσι από την παιδική του ηλικία.

Την παγκόσμια καμπάνια διηύθυνε το ανεξάρτητο δημιουργικό γραφείο και στούντιο Yes, we’re Open και περιλαμβάνει τηλεοπτικά σποτ, social media και OOH.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.