17 Μάι 2024
READING

Trending Now: Action Movie Eyewear Designs

2 MIN READ

Trending Now: Action Movie Eyewear Designs

Trending Now: Action Movie Eyewear Designs

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το μοντέλο γυαλιών Oakley ECLP23 δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την νέα ταινία της σειράς “Mission: Impossible”, χάρη στη συνεργασία του brand με τον ίδιο τον πρωταγωνιστή Τομ Κρουζ, ο οποίος στο “Dead Reckoning” εκτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα stunts όλων των εποχών, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε έναν διάδρομο προς ένα γκρεμό, στη μέση του πουθενά.

Ως πράκτορας Ήθαν Χαντ, ο Τομ Κρουζ χρειαζόταν ένα αξεσουάρ που θα προστάτευε τα μάτια του. Τα Oakley ECLP23 χαρακτηρίζονται από τον διαφανή σχεδιασμό τους, ο οποίος προορίζεται να παρέχει εντυπωσιακή προστασία όταν εκτίθενται σε περιβάλλοντα υψηλών ταχυτήτων. Το διευρυμένο οπτικό πεδίο που προσφέρουν, έδωσε στον Κρουζ-Χαντ τη δυνατότητα να επιτύχει την αποστολή του με μεγαλύτερη ευελιξία και ακόμη και σε μηδενική βαρύτητα χάρη στον προσαρμοσμένο σχεδιασμό τους.

Ο σχεδιασμός των γυαλιών Oakley ECLP23 δεν διαθέτει τους συνήθεις βραχίονες για τους οποίους είναι παραδοσιακά γνωστά τα γυαλιά, αλλά αντίθετα διαθέτει έναν ελαστικό ιμάντα. Το μοντέλο δημιουργήθηκε ως ένα και μοναδικό πρωτότυπο, το οποίο προσαρμόστηκε κατά παραγγελία στο πρόσωπο του Κρουζ και διαθέτει διακριτικό branding στους κροτάφους με το αναγνωρίσιμο σήμα “O” της μάρκας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.