02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Mosquito

2 MIN READ

Campaign of the Day: Mosquito

Campaign of the Day: Mosquito

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Trainline, η ευρωπαϊκή εφαρμογή έκδοσης εισιτηρίων τρένων και λεωφορείων, δημιούργησε μια νέα καλοκαιρινή διαφημιστική της καμπάνια για την ισπανική αγορά, την πρώτη της για τη χώρα αυτή.

Σε συνεργασία με την Dude, η Trainline πρόταξε το χιούμορ για μια μοναδική και διασκεδαστική διαφήμιση που τονίζει πώς η χρήση της εφαρμογής της εξοικονομεί χρήματα τα οποία μπορούν να διοχετευτούν σε πιο σημαντικά αντικείμενα στις διακοπές, όπως το αντικουνουπικό ή η αντηλιακή κρέμα.

Το σποτ αφηγείται την ιστορία του Michael, ο οποίος αποφασίζει να φτιάξει μόνος του αντικουνουπικό σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει χρήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Αυτός ο καθιερωμένος καλοκαιρινός “αγώνας” κατά των κουνουπιών, με τον οποίο το κοινό της ισπανικής αγοράς σίγουρα θα μπορέσει να ταυτιστεί λόγω του μεσογειακού κλίματος, δείχνει με κωμικό τρόπο ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να εξοικονομήσουν οι καταναλωτές χρήματα αυτό το καλοκαίρι: να κλείσουν εισιτήρια τρένου με την Trainline.

Η καμπάνια, που περιλαμβάνει διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας σε σποτ των 20, 15, 10 και 6 δευτερολέπτων, θα μεταδοθεί διαδικτυακά, τηλεοπτικά, όπως και σε Instagram, Facebook και TikTok μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.