01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Dad Got Caught

2 MIN READ

Campaign of the Day: Dad Got Caught

Campaign of the Day: Dad Got Caught

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μπροστά στην αλματώδη αύξηση του πληθωρισμού και τους σφιχτούς οικογενειακούς προϋπολογισμούς, είναι αρκετά δελεαστικό για τους καταναλωτές να βρίσκουν τρόπους να εξοικονομήσουν χρήματα, αντικαθιστώντας τα προϊόντα που έπαιρναν από γνωστά brands με φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις.

Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση συχνά θέτει σε κίνδυνο τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία των προϊόντων. Αυτό ακριβώς θέλησε να επικοινωνήσει η Duracell με την τελευταία της καμπάνια “Ο μπαμπάς πιάστηκε στα πράσα”, προσπαθώντας να αποδείξει ότι η επένδυση σε μια πιο ανθεκτική επιλογή, μπορεί στην πραγματικότητα να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Η καμπάνια, που δημιουργήθηκε από την Wunderman Thompson UK, δείχνει με χιούμορ πώς οι μπαταρίες Duracell διαρκούν περισσότερο από τις ανταγωνιστικές μάρκες κατά 200%, χάρη στην ανθεκτικότητα, τη μακροχρόνια ισχύ και τις συνολικές επιδόσεις τους. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες αντικαταστάσεις σε μπαταρίες και μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους για τους καταναλωτές.

Το σποτ δείχνει έναν μπαμπά να αγοράζει φτηνές μπαταρίες για το παιδικό αυτοκινητάκι, θεωρώντας ότι η οικογένειά του δεν θα το προσέξει. Όμως αρκετά σύντομα το αυτοκινητάκι του παιδιού του σταματάει και το ηλεκτρικό κατσαβίδι σταματάει να δουλεύει – και εκεί παρεμβαίνει η Duracell με το σύμβολο του, το γνωστό λαγουδάκι.

Με ένα θρασύ αλλά γοητευτικό γούρλωμα των ματιών του, δηλώνει: “Κάποιος έκανε μια αμφισβητήσιμη επιλογή”. Με το λαγουδάκι να παρακολουθεί, οι κραυγές της οικογένειας φτάνουν στον μπαμπά στη σκοτεινή σοφίτα, όπου προσπαθεί να βρει κάτι με τη βοήθεια ενός φακού που όμως δεν λειτουργεί. Γιατί οι μπαταρίες τελικά δεν άντεξαν όσο θα έπρεπε.

Γνωστό για την αστείρευτη ενέργεια και την αξιοπιστία του, το λαγουδάκι Duracell βάζει το χέρι στην πίσω τσέπη του παντελονιού του και βγάζει ένα πακέτο μπαταρίες Duracell Optimum, τις οποίες και προσφέρει στην οικογένεια ως τη μόνη αξιόπιστη λύση.

Η ολοκληρωμένη καμπάνια τρέχει σε τηλεόραση, κοινωνικά δίκτυα, OOH και ραδιόφωνο σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και Νότια Αμερική μέχρι το τέλος του 2023.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.