02 Μάι 2024
READING

ΚΙΤΟΝ & Sani Resort- Μαζί στην κορυφή 

2 MIN READ

ΚΙΤΟΝ & Sani Resort- Μαζί στην κορυφή 

ΚΙΤΟΝ & Sani Resort- Μαζί στην κορυφή 

H STORMY SA φέτος το καλοκαίρι  διεύρυνε τη συνεργασία της με το εμβληματικό Sani Resort ανοίγοντας ένα θαυμάσιο κατάστημα της περίφημης ιταλικής εταιρίας πολυτελών ενδυμάτων KITON, στην Sani Marina.

Στον κομψό του χώρο εκτίθεται η συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023, ενώ από την 1η Αυγούστου η εκλεκτή πελατεία τού Sani Resort θα ανακαλύψει πρώτη τη νέα συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 -24.

Όμως η ΚΙΤΟΝ είναι φημισμένη και για το Μade to Measure, που εκτελείται αποκλειστικά με χειροποίητη εργασία από μια πλειάδα εξειδικευμένων ραφτών στη Napoli και απευθύνεται σε μία εκλεπτυσμένη διεθνή πελατεία, σε ένα ας πούμε κλειστό club κυρίων, που επίσης προτιμούν το Sani Resort για τις διακοπές τους.

Έτσι μέσα στα πλαίσια της πολιτικής τής SORMY SA και του Sani Resort για όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου service, για τρίτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει στο  Fresco Wine Bar του Sani Dunes μία Kiton Pop Up Boutique (24 Ιουλίου – 2 Αυγούστου) όπου εκτός από την παρουσίαση της νέας συλλογής ΚΙΤΟΝ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2023-24, θα γίνει και ένα αποκλειστικό Made to Measure Show.

Σε αυτό οι επισκέπτες μας, με την βοήθεια του Master Tailor τής Kiton, κυρίου Ciro Palestra, θα κάνουν τις ειδικές παραγγελίες τους που οι έμπειροι συνεργάτες τής STORMY θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν.

Όταν εκτελεστούν οι παραγγελίες, η πάγια πολιτική τής ΚΙΤΟΝ επιβάλλει τα ενδύματα, με την φροντίδα τής STORMY SA, να αποστέλλονται στην διεύθυνση του πελάτη μας σε οποιαδήποτε χώρα τής υφηλίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 31382

Email: kitonsani@stormy.gr

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.