03 Μάι 2024
READING

Tα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ αποστέλλουν είδη πρώτης ανάγκης στα πύρινα μέτωπα

2 MIN READ

Tα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ αποστέλλουν είδη πρώτης ανάγκης στα πύρινα μέτωπα

Tα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ αποστέλλουν είδη πρώτης ανάγκης στα πύρινα μέτωπα

Τα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ παρέχουν είδη πρώτης ανάγκης σε πυροσβέστες, εθελοντές και ομάδες βοήθειας σε διάφορες πυρόπληκτες περιοχές, όπως η Μάνδρα, τα Δερβενοχώρια, η Ξάνθη και η Ρόδος. Υποστηρίζουν επίσης ομάδες που συνδράμουν από όλη την Αττική, όπως ο ΣΕΠΑΣ Αγίου Στεφάνου, Κρυονερίου και Ροδόπολης στην περιοχή Σουνίου – Λαγονησίου, καθώς και το Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Το Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντισμού Ελλάδος συντονίζει αυτή τη συμπονετική και υποστηρικτική προσπάθεια, με στόχο να βοηθήσει τόσο τους ανθρώπους όσο και τα ζώα που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Οι εθελοντές εργάζονται ενεργά στην πρώτη γραμμή, διανέμοντας είδη πρώτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη από τότε που ξεκίνησαν οι πυρκαγιές, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές και εκτοπισμούς.

Τα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιχείρηση αρωγής, στέλνοντας καθημερινά προμήθειες σε πυροσβέστες, εθελοντές πυροσβέστες, πολίτες και Κέντρα Υγείας. Βοηθούν σε περιοχές όπου τα απαραίτητα είδη είναι σπάνια, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι που ζητούν βοήθεια λαμβάνουν τους απαραίτητους πόρους που χρειάζονται.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ως υπεύθυνο και ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας, αισθάνεται την υποχρέωση να συνδράμει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως αυτές οι πυρκαγιές. Το βλέπουν ως τον τρόπο τους να ανταποδώσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει η κοινότητα στα 47 χρόνια που υπηρετούν το έθνος. Η δέσμευσή τους παραμένει ακλόνητη στην υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.