02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Back To Work

2 MIN READ

Campaign of the Day: Back To Work

Campaign of the Day: Back To Work

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Κάθε φορά που το ισπανικό brand Zara επιλέγει να προβάλει τις νέες κολλεξιόν του με μια νέα οπτικοακουστική καμπάνια, αποτελεί είδηση – γιατί οι φορές αυτές είναι σπάνιες και για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να αποτελεί μια κομβική στιγμή.

Η επιστροφή στο γραφείο είναι μία από αυτές και η ναυαρχίδα του ομίλου Inditex αποφάσισε να την γιορτάσει με το δικό της τρόπο. Συνεργάστηκε με το agency Bright Young Things, ώστε να αναπαραστήσει την επάνοδο των εργαζομένων τόσο μετά τη θερινή ραστώνη όσο και μετά την καθολική άρση των πανδημικών περιορισμών.

Με τίτλο “Back to Work” η ταινία σε παραγωγή της Prodn και σκηνοθεσία του Jordan Hall έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τηνδύσκολη μετά τις διακοπές επιστροφή στη δουλειά για να παρουσιάσει ταυτόχρονα τη νέα σειρά ανδρικών ρούχων.

Και το κάνει με συγκεκριμένο ύφος και προσέγγιση. Το διαφημιστικό σποτ της Zara είναι γυρισμένο σε φιλμ 35 mm και τοποθετεί τη σκηνή σε ένα κλασικό ασανσέρ σε ένα κτίριο γραφείων. Σε αυτό βλέπουμε τη συνηθισμένη και βαρετή επιστροφή στη δουλειά ενός καλοντυμένου νεαρού άνδρα και πώς προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο γραφείο του. Σιγά σιγά βρίσκει άλλους συναδέλφους σε καταστάσεις που εκπροσωπούν τους δικούς τους εργασιακούς μικρόκοσμους που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο κτίριο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.