01 Μάι 2024
READING

Trending Now: Cybertruck-Inspired Ice Cream Spoons

2 MIN READ

Trending Now: Cybertruck-Inspired Ice Cream Spoons

Trending Now: Cybertruck-Inspired Ice Cream Spoons

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το πολυδιαφημισμένο Cybertruck της Tesla μοιάζει σαν να έχει δημιουργηθεί από εξωγήινους λόγω του design του ενώ φημολογείται ότι διαθέτει δυνατότητες που θα αμφισβητήσουν ακόμη και τα ευπώλητα pickup. Με μια εξωτερική σχεδίαση με αιχμηρές άκρες, το αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla θα φέρει ένα πρωτοποριακό σύστημα κίνησης, χάρη στο οποίο θα μπορεί να ρυμουλκήσει έως και 14.000 κιλά, με εκτιμώμενη αυτονομία 500 και πλέον μιλίων.

Η Tesla έχει ήδη καθυστερήσει αρκετές φορές το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του φορτηγού, αλλά στις 7 Απριλίου 2022, ο CEO Elon Musk υποσχέθηκε και πάλι ότι το φορτηγό θα κυκλοφορήσει το 2023. Τώρα αναμένεται στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

Αυτό το Cybertruck προσέλκυσε το ενδιαφέρον και της McDonald’s στην Κίνα, καθώς η αλυσίδα fast food παρουσίασε ένα χρηστικό gadget, το Cyber Spoon. Πρόκειται για ένα ειδικό κουτάλι για το παγωμένο επιδόρπιο McFlurry εμπνευσμένο από το όχημα και έχει γωνιακό σχήμα παρόμοιο με το pickup truck.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα πλήρως μεταλλικό σκεύος και θα διατίθεται στην τιμή των $4. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι limited edition καθώς θα κατασκευαστούν συνολικά μόνο 50.000 τεμάχια. Διατίθεται σε μια ειδική συσκευασία τύπου “cyber whirlwind” που είναι σχεδιασμένη με μια αντανακλαστική μεταλλική επίστρωση – όλα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στο δημιούργημα του Elon Musk.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.