03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: We know what it means to move

2 MIN READ

Campaign of the Day: We know what it means to move

Campaign of the Day: We know what it means to move
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Savills, ο διεθνής σύμβουλος ακινήτων, ξεκίνησε μια μεγάλη τηλεοπτική και διαδικτυακή καμπάνια, σε συνεργασία με το agency adam&eveDDB που ανέλαβε να χαράξει μια νέα επικοινωνιακή στρατηγική η οποία θέτει το συναίσθημα στο επίκεντρο.

Η νέα καμπάνια, “Ξέρουμε τι σημαίνει να μετακομίζεις”, σηματοδοτεί τη στροφή αυτή καθώς στοχεύει να τοποθετήσει τη Savills ως ένα brand που κατανοεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τα συναισθήματα και τις ανησυχίες των πελατών του γύρω από τη μετακόμιση.

Το σποτ 60 δευτερολέπτων αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας που μεγαλώνει σε ένα σπίτι και με την πάροδο των χρόνων καταγράφει τα ύψη των παιδιών σε ένα αυτοσχέδιο διάγραμμα ύψους στην κάσα μιας πόρτας, αποτυπώνοντας με τον απλό αυτό τρόπο τις καθημερινές αλλά πολύτιμες στιγμές της οικογενειακής ζωής: από την στιγμή που οι γονείς μετακομίζουν για πρώτη φορά με το νέο τους μωρό, μέχρι την στιγμή που τα παιδιά τους έχουν φύγει από το σπίτι και όταν τελικά μετακομίζουν οι ίδιοι σε άλλο σπίτι.

Και σε μια αέναη κίνηση της ζωής, ο κύκλος ξεκινάει ξανά από την αρχή όταν μια νέα οικογένεια μετακομίζει στο σπίτι αυτό, βάφει την κάσα της πόρτας με τα ύψη των παιδιών των προηγούμενων ενοίκων για να καταγράψει κάποια στιγμή τα δικά της.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Billy Boyd Cape της Academy Films, πολυβραβευμένος σκηνοθέτης που κατατάσσεται στους 10 κορυφαίους σκηνοθέτες του 2018 από το περιοδικό Campaign.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.