02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Cosmetic Criminals

1 MIN READ

Campaign of the Day: Cosmetic Criminals

Campaign of the Day: Cosmetic Criminals

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η δημοφιλής εταιρεία καλλυντικών, Elf Cosmetics, προβάλλει μια ενδιαφέρουσα 15λεπτη ταινία-παρωδία που έχει στυλ ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, η οποία παρουσιάζει την αγωνιώδη ιστορία ενός κλέφτη μακιγιάζ – και ένα σπίτι γεμάτο υπόπτους, ο καθένας με τα δικά του πιθανά κίνητρα.

Η ιδέα για το mockumentary προήλθε από τους πελάτες της Elf Cosmetics που παρατήρησαν ότι τα προϊόντα τους συχνά “εξαφανίζονται” υπό μυστηριώδεις συνθήκες στο περιβάλλον φίλων και συγγενών. Η δημοτικότητα της Elf, ειδικά μεταξύ των Αμερικανών Gen Zers ως η αγαπημένη μάρκα καλλυντικών, κάνει αυτή την κλοπή λιγότερο μυστηριώδη.

Στην ταινία συμμετέχουν celebrities όπως η Niecy Nash Betts, ο Nelson Franklin από το “Veep” και η Necar Zadegan, γνωστή για τους ρόλους της στο Broadway και το “NCIS”. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης της ταινίας “Russian Doll”, Alex Buono.

Η ταινία “Cosmetic Criminals” θα προβάλλεται στο Amazon Freevee και στο YouTube και θα προβληθεί επίσης σε ορισμένες αίθουσες AMC στις ΗΠΑ στις 12 Ιανουαρίου, πριν από το νέο μιούζικαλ “Mean Girls” της Paramount Pictures.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.