29 Απρ 2024
READING

Trending Now: Angular Multi-Functional Cat Accessories

1 MIN READ

Trending Now: Angular Multi-Functional Cat Accessories

Trending Now: Angular Multi-Functional Cat Accessories

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Tesla Cybertruck Cat Tray είναι ίσως το πιο αναπάντεχο προϊόν που αντλεί την έμπνευσή του από την αυτοκινητοβιομηχανία του Elon Musk και περιλαμβάνεται στην σειρά προϊόντων Lifestyle. Εκτός από backpacks, ποτήρια, κούπερ, θερμός, αυτοκίνητα μινιατούρες και ομπρέλες, η συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία περιλαμβάνει πλέον και ένα σπιτάκι για γάτες, που διατίθεται προς το παρόν αποκλειστικά στην κινεζική αγορά.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, ο σχεδιασμός αυτού του αξεσουάρ για κατοικίδια δανείζεται στοιχεία από την ξεχωριστή και γεμάτες γωνίες σιλουέτα του ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla, του Cybertruck.

Κι όμως. Παρά την εμπνευσμένη από την τεχνολογία ονομασία του, το ίδιο το προϊόν δεν είναι τίποτα άλλο από ένα απλό κουτί από χαρτόνι που φέρει φουτουριστικό σχήμα. Το design χαρακτηρίζεται από απλότητα και λειτουργικότητα, ευθυγραμμιζόμενο με την έννοια της παροχής ενός άνετου χώρου για να ξεκουράζονται και να παίζουν οι γάτες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.