03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Weight of the Flake

2 MIN READ

Campaign of the Day: Weight of the Flake

Campaign of the Day: Weight of the Flake
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Head & Shoulders φροντίζει αποτελεσματικά την πιτυρίδα για περισσότερες από έξι δεκαετίες. Ωστόσο, η αντιμετώπιση της πάθησης είναι μόνο μία πτυχή της αποστολής της. Για να αλλάξει την αφήγηση γύρω από την πιτυρίδα, η Head & Shoulders συνεργάστηκε με τον οργανισμό The Diana Award Anti-Bullying Pro, με στόχο να ενδυναμώσει ένα εκατομμύριο Ευρωπαίους εφήβους να καταπολεμήσουν όλες τις μορφές εκφοβισμού μέσω ενός μείγματος επικοινωνίας και εκπαίδευσης.

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η πιτυρίδα θα αποτελούσε λόγο εκφοβισμού; Κι όμως. Υπάρχει μια πολύπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ της πιτυρίδας και του bullying που βρίσκεται στο επίκεντρο της καμπάνιας του brand, προκειμένου να κινητοποιήσει τους νέους να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά του εκφοβισμού. Έρευνες έχουν δείξει εξάλλου πως 1 στους 3 εφήβους βιώνει εκφοβισμό κάποιας μορφής – και όσοι έχουν πιτυρίδα, έχουν διπλάσιες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η δεύτερη έκδοση “Weight of the Flake” της καμπάνιας της Head & Shoulders μαζί με το agency Valtech Radon, ρίχνει φως στην αυξημένη ευπάθεια των εφήβων με πιτυρίδα. Το σποτ χρησιμοποιεί μια ισχυρή οπτική μεταφορά -ένα σακίδιο που μεγαλώνει- για να απεικονίσει τα κρυφά βάρη που μπορεί να επιφέρει ο εκφοβισμός και η πιτυρίδα στους μαθητές, αποκαλύπτοντας το μεγάλο συναισθηματικό βάρος που έχει για τους εφήβους οι λευκές αυτές νιφάδες.

Η καμπάνια λανσάρεται σε όλη την Ευρώπη, εστιάζοντας αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, το TikTok και το YouTube, και σε καταστήματα μέσω συνεργασιών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.