01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Nike and Feng Chen Wang Collaborate to Innovate

2 MIN READ

Campaign of the Day: Nike and Feng Chen Wang Collaborate to Innovate

Campaign of the Day: Nike and Feng Chen Wang Collaborate to Innovate

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ένα διαφημιστικό φιλμ για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της πρωτοπόρου Κινέζας σχεδιάστριας ανδρικών ενδυμάτων, Feng Chen Wang, με τη Nike κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. Στο δίλεπτο σποτ, οι θεατές γνωρίζουν τη συλλογή καθώς μια κάμερα κινείται αργά γύρω από ένα κατακόκκινο δωμάτιο όπου διάφοροι άνθρωποι φοράνε τα σχέδια.

Με τίτλο “Meet the Family”, η φαινομενικά γυρισμένη σε μία κίνηση ταινία μάς συνοδεύει μέσα σε ένα πολυσύχναστο σπίτι. Εκεί, ένα νεαρό αγόρι εισχωρεί σε δωμάτια παρατηρώντας διαφορετικούς χαρακτήρες να βυθίζονται στην απλότητα της καθημερινής ζωής – χαλαρώνουν, παίζουν και απολαμβάνουν τα γεύματά τους.

Η πρώτη συλλογή Nike x Feng Chen Wang συνδυάζει το υψηλό στυλ με την τεχνική δεξιοτεχνία για τη δημιουργία πρωτοποριακών κομματιών που προσαρμόζονται έξυπνα σε κάθε μοναδική προσωπικότητα.

Αυτή η συνεργασία απορρέει από ένα κοινό όραμα για την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω επαναστατικών αθλητικών καινοτομιών. Η μακροχρόνια αποστολή της Nike συγκλίνει με τη φιλοσοφία της Wang ‘Own less, have more’, δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα παράλληλα με την ατομική έκφραση. Σε έναν κόσμο που βρίσκεται διαρκώς σε εξέλιξη, η ουσία του να έχει κανείς ρούχα που μεταμορφώνονται και συντονίζονται με το προσωπικό του στυλ ξεπερνά την καινοτομία – γίνεται μια πεμπτουσία ανάγκης.

Η συλλογή Nike x Feng Chen Wang, βρίσκεται στο σημείο όπου η μόδα ξεκινά διάλογο με τη λειτουργικότητα και αποτελεί την επιτομή των αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων της ανάμειξης της φαντασίας με την τεχνική ευφυΐα. Καθώς τα αθλητικά ρούχα ξεπερνούν τη συμβατική γκαρνταρόμπα, μεταμορφώνονται σε δήλωση τρόπου ζωής, συλλογές αυτού του διαμετρήματος θέτουν τις βάσεις για ένα συναρπαστικό, περιεκτικό και εφευρετικό σύνορο στη σφαίρα της μόδας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.