02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Infinity Mirror Quitar

2 MIN READ

Trending Now: Infinity Mirror Quitar

Trending Now: Infinity Mirror Quitar

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Έχουμε δει πολλές ηλεκτρικές κιθάρες με ωραία εμφάνιση, αλλά καμία δεν μαγεύει τόσο πολύ όσο αυτή. Σχεδιασμένη από τον YouTuber και μαέστρο της custom κιθάρας, Burls Art, η Infinity Mirror Guitar είναι ίσως η πιο μαγευτική ηλεκτρική κιθάρα που έχουμε δει ποτέ. Και δεν είναι μόνο το design της, αλλά παράγει επίσης πολύ πλούσιο ήχο, με υπέροχο echo που δημιουργεί την ίδια ατελείωτη ηχώ για να ταιριάζει με την οπτική ψευδαίσθηση της κιθάρας που θυμίζει άβυσσο!

Ο Burls Art δεν είναι καινούργιος στον κόσμο των πρωτότυπων σχεδίων κιθάρας. Στο παρελθόν έχει κατασκευάσει κιθάρες χρησιμοποιώντας εκλεκτικά υλικά, από κομμάτια LEGO μέχρι κόκκους καφέ. Ενώ πολλές από τις προηγούμενες δημιουργίες του ήταν ενσωματωμένες σε ρητίνη, αυτή η επανάληψη του καθρέφτη-άβυσσου ξεχωρίζει, δεδομένου του κοίλου εσωτερικού της.

Η κατασκευή ενός τέτοιου κομματιού μπορεί να έθεσε μοναδικές προκλήσεις, αλλά για τον έμπειρο Αμερικανό YouTuber με περισσότερες από 30 δημιουργίες κιθάρας στο ενεργητικό του, είναι απλώς μια ακόμη καθημερινή δουλειά.

Ο καθρέφτης είναι μια αρκετά έξυπνη οπτική ψευδαίσθηση που χρησιμοποιεί δύο παράλληλες ανακλαστικές επιφάνειες, με τη μία από αυτές να είναι ένας καθρέφτης διπλής κατεύθυνσης. Με την προσθήκη μιας λωρίδα LED ανάμεσά τους, δημιουργείται ένας φαινομενικά ατελείωτος βρόχος αντανακλάσεων που μας δίνει την εντύπωση ενός ατελείωτου κενού. Ενώ τα περισσότερα infinity mirrors είναι είτε τετράγωνα είτε κυκλικά, ο καθρέφτης σε σχήμα κιθάρας της Burls Art έχει μια σαφώς διαφορετική γοητεία, με το σχήμα του σώματος της κιθάρας.

Το αποτέλεσμα; Ένα αριστούργημα που είναι τόσο μαγευτικό στην παρατήρηση όσο και στο παίξιμο. Παρόλο που η κιθάρα δεν πωλείται, υπάρχουν μερικές δημοφιλείς κατασκευές διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Burls Arts, μεταξύ των οποίων και κάποιες που έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από χρωματιστά μολύβια!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.