02 Μάι 2024
READING

Νέα καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος | Απόλαυση μόνο για εσένα

1 MIN READ

Νέα καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος | Απόλαυση μόνο για εσένα

Νέα καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος | Απόλαυση μόνο για εσένα

Το τελευταίο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος, με την υπογραφή της McCann Worldgroup Athens, μας παρακινεί να συνδεθούμε με τις βαθύτερες επιθυμίες μας, χαρίζοντας στον εαυτό μας μια μοναδική εμπειρία καφέ, έτσι όπως ακριβώς μας αξίζει.

Πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος παρέα με τον Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος προσκαλεί τους φίλους του καφέ «σε ένα νέο ταξίδι αισθήσεων και αρωμάτων».

Μέσα από αυτή τη καθηλωτική διαφήμιση, καθώς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από την οπτική γωνία του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, μεταφερόμαστε σε ένα μαγευτικό βασίλειο γεμάτο αξέχαστες στιγμές. Μια εμπειρία τόσο ξεχωριστή, όπου όλες οι αισθήσεις μας είναι εκεί, σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο, όπως ακριβώς συμβαίνει και όταν απολαμβάνουμε τον καφέ Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος.

Οι εικόνες ταξιδεύουν από θαλάσσια τοπία σε βουνά, από ζεστά εσωτερικά περιβάλλοντα σε χαλαρούς περιπάτους, ενώ οι μελωδίες στο βάθος και η φωνή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη μας μεταφέρουν σε ένα αρωματικό σύμπαν.

O καφές Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος, μέρος της Premium σειράς του Λουμίδης Παπαγάλος, δημιουργήθηκε για να μεταμορφώσει τις βαθιές μας επιθυμίες σε μια εξαιρετική συμφωνία γεύσης και αρώματος. Φτιαγμένος από 100% κόκκους Arabica, διαθέτει πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, αναδεικνύοντας νότες σοκολάτας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών σε κάθε γουλιά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.