01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Turn to Absolute Comfort

1 MIN READ

Campaign of the Day: Turn to Absolute Comfort

Campaign of the Day: Turn to Absolute Comfort

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Στην νέα “κινηματογραφική” καμπάνια που παρουσιάζει το DS 4, η DS Automobiles αποκαλύπτει μια εντελώς νέα πτυχή της κατεξοχήν γαλλικής τέχνης του ταξιδιού: την απόλυτη άνεση.

Κορυφαία υλικά, εξαιρετική σχεδιαστική γραμμή και τεχνολογία αιχμής συγχωνεύονται στο DS 4, το οποίο κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Το DS 4 μας καλεί να βυθιστούμε στον κόσμο της απόλυτης άνεσης, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική μας εμπειρία. Μια εμπειρία που αποτυπώνεται σε ένα μόνο μότο: “Elevate to French Elegance”. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μέσω αυτής της φρέσκιας καμπάνιας, η DS Automobiles και η Marcel μας μεταφέρουν σε ένα γαλλικό ταξίδι νέας διάστασης.

Η άνεση που προσφέρει το DS 4 μας απελευθερώνει από την καθημερινή μονοτονία, βυθίζοντάς μας σε έναν κόσμο όπου οι αισθήσεις υπερισχύουν, δημιουργώντας μια εξαιρετική στιγμή ανάμεσα στον έναστρο ουρανό και τα φώτα του Πύργου του Άιφελ, ανάμεσα στα ανερχόμενα αερόστατα και τα εκρηκτικά πυροτεχνήματα.

Η καμπάνια με τίτλο “Turn to Absolute Comfort” ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται στη Γαλλία. Δημιουργήθηκε για την DS Automobiles, από τη διαφημιστική εταιρεία Marcel.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.