03 Μάι 2024
READING

Trending Now: A Portable Gadget Inspired by Walkman for Secure Online Activities

2 MIN READ

Trending Now: A Portable Gadget Inspired by Walkman for Secure Online Activities

Trending Now: A Portable Gadget Inspired by Walkman for Secure Online Activities
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Στη σημερινή “συνδεδεμένη” εποχή, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο, μοιράζοντας και αποθηκεύοντας δεδομένα σε διάφορους ιστότοπους και υπηρεσίες cloud. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι πάντα ασφαλές, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι παραβίασης δεδομένων και κλοπής ταυτότητας. Αν η ασφάλεια στο διαδίκτυο σας απασχολεί, ένα νέο gadget με την ονομασία ZimaBlade θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο.

Το ZimaBlade είναι ένας προσωπικός διακομιστής που έχει σχεδιαστεί για να μας δίνει περισσότερο έλεγχο στα διαδικτυακά μας δεδομένα. Βοηθά στη διαχείριση αρχείων, στην κοινή χρήση περιεχομένου και σε άλλες διαδικτυακές δραστηριότητες με ασφάλεια, μειώνοντας την εξάρτηση από τις υπηρεσίες cloud.

Έχει σχεδιαστεί για να είναι συμπαγής και φορητός, θυμίζοντας την εμφάνιση ενός παλαιού τύπου Sony Walkman, καθιστώντας το φιλικό προς το χρήστη.

Εξοπλισμένο με διάφορες θύρες και υποδοχές, το ZimaBlade είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται σε διαφορετικές χρήσεις. Έρχεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα και διάφορες εφαρμογές για την αποτελεσματική κάλυψη των διαδικτυακών σας αναγκών, υποσχόμενο θετικές εμπειρίες χρηστών με βάση τις πρώτες κριτικές. Αυτό το gadget είναι ιδανικό για όσους αναζητούν πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο των διαδικτυακών δραστηριοτήτων τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.