02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Only Basketball

2 MIN READ

Campaign of the Day: Only Basketball

Campaign of the Day: Only Basketball

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το μπάσκετ είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι που μας έχει επηρεάσει όλους με κάποιο τρόπο, μιλώντας μια παγκόσμια γλώσσα που μας ενώνει. Και όλα ξεκινούν με μία και μόνη λέξη… “τσεκ”. ✔️

Αυτό αποτυπώνεται στη νέα καμπάνια της Nike “Only Basketball”. Δεν πρόκειται για μια ακόμη διαφημιστική προσπάθεια – είναι μια γιορτή για την επιρροή του αθλήματος στη ζωή και τον πολιτισμό. Η καμπάνια πιάνει πραγματικά το πνεύμα του μπάσκετ. Είναι φτιαγμένη για τους λάτρεις του αθλητισμού και τους ανθρώπους που αγαπούν τα αθλητικά ρούχα, με σπουδαίο περιεχόμενο που δείχνει τι σημαίνει το παιχνίδι.

Στο διαφημιστικό σποτ της Nike εμφανίζονται πολλοί επαγγελματίες αθλητές, όπως η A’ja Wilson, η Jewell Loyd και ο LeBron James, ο οποίος φαίνεται να παίζει μπάσκετ με την κόρη του Zhuri. Εμφανίζονται επίσης αστέρες όπως ο Travis Scott και ο Devin Booker, με τον Booker να φοράει έντονα πορτοκαλί αθλητικά παπούτσια. Οι νεοαποκτηθέντες DJ Wagner και Juju Watkins εμφανίζονται να παίζουν μπάσκετ στο χορό των τελειόφοιτων, ενώ η διαφήμιση περιλαμβάνει επίσης διάφορες σκηνές από παιχνίδια μπάσκετ σε γειτονιές σε όλο τον κόσμο.

Η Nike προσπαθεί να προσφέρει καινοτομία και έμπνευση σε κάθε αθλητή* στον κόσμο. Η νέα της καμπάνια δημιουργήθηκε από την διαφημιστική εταιρεία BMG. Τους επόμενους μήνες, η Nike σχεδιάζει να συνεχίσει να μοιράζεται τα νέα μηνύματα της μάρκας της με περισσότερους τρόπους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.