02 Μάι 2024
READING

Τα My market ξανασυστήνονται

1 MIN READ

Τα My market ξανασυστήνονται

Τα My market ξανασυστήνονται

Τα My market ξανασυστήνονται στο καταναλωτικό κοινό με νέα καμπάνια, νέα εταιρική ταυτότητα και νέο μήνυμα: ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΑΣ. Αυτή η τολμηρή δήλωση απηχεί την ανανεωμένη υπόσχεση των MyMarket: Να δημιουργούν αξία για τον καταναλωτή και να βρίσκονται δίπλα του στο ταξίδι των αγορών του.

Στο επίκεντρο αυτής της καμπάνιας βρίσκεται μια αποστολή που χτίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις επιθυμίες των καταναλωτών διαχρονικά: δέσμευση για τη φρεσκάδα και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων – πάντα με φιλική, ζεστή, ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Η καμπάνια δίνει έμφαση στην έννοια του “μαζί”, απεικονίζοντας τα My market συνοδοιπόρο των καταναλωτών στο αγοραστικό τους ταξίδι. Για να το πετύχουν αυτό, προσφέρουν καθημερινά φρέσκα προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας ποικιλία σε προσιτές τιμές. Αυτή η εστίαση στη φρεσκάδα και την ποιότητα των προσφορών έχει ως στόχο να καλλιεργήσει μια αξιόπιστη σχέση με τους καταναλωτές, βελτιώνοντας τη συνολική αγοραστική τους εμπειρία.

Γι’ αυτό, οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής εξαργυρώνουν κάθε μέρα την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών. Η αυθεντική και φιλική εξυπηρέτηση αναδεικνύει τα My market σε μοναδικό προορισμό όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουν τους αγαπημένους τους με αφοσίωση και ποιότητα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.