02 Μάι 2024
READING

Μην ενοχλείτε: Νέα καμπάνια για το ΔΙΟΣ από τη Magenta

2 MIN READ

Μην ενοχλείτε: Νέα καμπάνια για το ΔΙΟΣ από τη Magenta

Μην ενοχλείτε: Νέα καμπάνια για το ΔΙΟΣ από τη Magenta

Η νέα καμπάνια για το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ της Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. είναι στον “αέρα”. Με τίτλο “Μην ενοχλείτε”, η καμπάνια παρουσιάζει τον Όλυμπο, τόπο καταγωγής του ΔΙΟΣ αλλά και προστατευμένο οικοσύστημα της UNESCO, ως πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού σποτ.

Το κεντρικό μήνυμα αναδεικνύει την ανέγγιχτη ερημιά του Ολύμπου, όπου η φύση λειτουργεί ανενόχλητη, μακριά από ανθρώπινες παρεμβάσεις, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού ΔΙΟΣ. Η απόλυτη ησυχία αυτού του απομονωμένου φυσικού καταφυγίου αποδίδεται δυναμικά μέσα από εικόνες και αυθεντικούς ήχους του περιβάλλοντος. Αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται σε ένα οπτικό ταξίδι 36 δευτερολέπτων που αναδεικνύει το μοναδικό μεγαλείο του βουνού.

Η εμφανής προβολή του εμβλήματος “Μην ενοχλείτε” σε όλη την καμπάνια τονίζει ότι η σπάνια χλωρίδα και πανίδα του Ολύμπου, αλλά και κάθε μέρος του οικοσυστήματος όπως τα νερά και το υπέδαφος, βρίσκονται κάτω από αυστηρό καθεστώς προστασίας. Εθνικός Δρυμός από το 1938, Διατηρητέο Οικοσύστημα της Παγκόσμιας Βιόσφαιρας – UNESCO από το 1981 και Εθνικό πάρκο από το 2021, ο Όλυμπος δεν είναι μόνο το ψηλότερο αλλά είναι και το καθαρότερο βουνό της Ελλάδας.

Μια τριήμερη αποστολή κινηματογράφησης στον Όλυμπο, υπό την προσεκτική ματιά του κινηματογραφιστή Tom Peyrat και την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Παύλου Σταμάτη, απέδωσε εντυπωσιακές απεικονίσεις του φυσικού μεγαλείου του βουνού, οι οποίες αποτυπώθηκαν τόσο από drone όσο και με επίγεια κινηματογράφηση. Η επικοινωνία φέρει την υπογραφή της Magenta.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.