01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Did we forget something?

2 MIN READ

Campaign of the Day: Did we forget something?

Campaign of the Day: Did we forget something?

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Όλοι έχουμε νιώσει ότι ξεχάσαμε κάτι πριν από ένα ταξίδι. Με τα BMW X3 & BMW X5 2024 όμως, δεν θα μας πείραζε αν χρειαζόταν να επιστρέψουμε για να βεβαιωθούμε. Αυτό ακριβώς παρακολουθούμε στο σποτ της νέας καμπάνιας της BMW, με τίτλο “ Did we forget something?”.

Η διαφήμιση, απεικονίζει με χιούμορ μια οικογένεια που βιάζεται να πάει για σκι, φαινομενικά ξεχνώντας κάποιον. Καθώς η ένταση αυξάνεται, αποκαλύπτεται ότι αυτό που ξέχασαν δεν είναι τελικά ένα πρόσωπο, αλλά η εκδήλωση πωλήσεων BMW Road Home – μια ευκαιρία που δεν θα ήθελε κανείς να χάσει.

Το BMW X3 είναι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο που εξασφαλίζει επιδόσεις παντός εδάφους, ισχύ και αποδοτικότητα σε ένα στιβαρό όχημα γενικής χρήσης. Διαθέτει επίσης μεγάλο, άνετο εσωτερικό με πολλές οθόνες, μεγάλη ηλιοροφή και διαφορετικές επιλογές καθισμάτων.

Το μοντέλο X5 2024 της BMW έχει μια νέα, φρέσκια εμφάνιση εσωτερικά και εξωτερικά, που το καθιστά πιο ελκυστικό και χρήσιμο. Η δυνατότητα τηλεχειριζόμενου παρκαρίσματος προσθέτει ένα νέο επίπεδο ευκολίας, ενώ η τεχνολογία οδήγησης αιχμής της BMW εξασφαλίζει ότι η συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της οδηγικής εμπειρίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.