29 Απρ 2024
READING

Stoiximan: Το παιχνίδι σου, καλύτερο

1 MIN READ

Stoiximan: Το παιχνίδι σου, καλύτερο

Stoiximan: Το παιχνίδι σου, καλύτερο

Η τελευταία διαφημιστική καμπάνια της Stoiximan τονίζει τη σημασία του υπεύθυνου παιχνιδιού. Το βασικό μήνυμα της Stoiximan εδώ και πολλά χρόνια είναι «Το παιχνίδι σου, καλύτερο». Ωστόσο, για να γίνεται καλύτερο το παιχνίδι, πρέπει να παίζεται υπεύθυνα και με όρια. Αλλιώς, δεν είναι πια παιχνίδι.

Στην καμπάνια, που δημιουργήθηκε από την Another Circus, συμμετέχουν επτά ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League, ο καθένας από τους οποίους εκπροσωπεί διαφορετικές ομάδες. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), Χάιτορ (Παναθηναϊκός), Τσούμπερ (ΑΕΚ), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Κουέστα (Άρης), Βέργα (Ατρόμητος) και Μποτία (Κηφισιά). Αναδεικνύουν το υποκριτικό τους ταλέντο σε μια σειρά από σενάρια που παραλληλίζουν τους ίδιους με τους παίκτες του στοιχήματος που δεν σταματάνε ποτέ να παίζουν.

Η ταινία γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Ribeye Production House, με τον Βασίλη Μπουραντά στη σκηνοθεσία, τον Έβαν Μαραγκουδάκη στη φωτογραφία, τον Τόλη Αποστολίδη στο μοντάζ και στον ήχο την Bounce.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.