01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Joy is shared

2 MIN READ

Campaign of the Day: Joy is shared

Campaign of the Day: Joy is shared

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η εορταστική καμπάνια του Amazon για το 2023, με τίτλο “Η χαρά μοιράζεται”, έχει σκοπό να ενθουσιάσει το κοινό εστιάζοντας στη φιλία και τις χαρούμενες αναμνήσεις.

Κεντρικό σημείο της καμπάνιας είναι ένα διαφημιστικό σποτ 60 δευτερολέπτων με τίτλο “Joy Ride”, η οποία συνοδεύεται από μια instrumental εκδοχή του τραγουδιού “In My Life” των Beatles. Η συγκινητική διαφήμιση δείχνει τρεις ηλικιωμένες γυναίκες να διασκεδάζουν κάνοντας έλκηθρο σε έναν λόφο, ακριβώς όπως κάποια παιδιά που είδαν να κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτή η νοσταλγική και χαρούμενη στιγμή ενισχύεται από τη χρήση των μαξιλαριών καθίσματος που παρήγγειλαν από το Amazon.

Σε σκηνοθεσία του Wayne McClammy, η διαφήμιση προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Θα εμφανιστεί στην τηλεόραση, στους κινηματογράφους, σε streaming και online video, καθώς και στα social media. Θα είναι επίσης μέρος μεγάλων εκδηλώσεων και ταινιών, όπως τα Billboard Music Awards, το “Wish” της Disney και το “The Marvels”.

Εκτός από το “Joy Ride”, το Amazon θα προβάλει άλλες τρεις διαφημίσεις κατά τη διάρκεια σημαντικών περιόδων πωλήσεων, όπως η Black Friday και η Cyber Monday, πάντα στο θέμα της χαράς -και της ευκολίας- των γιορτών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.