06 Μάι 2024
READING

Trending Now: EyeLights Rocket One

2 MIN READ

Trending Now: EyeLights Rocket One

Trending Now: EyeLights Rocket One

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η EyeLights Rocket One είναι μια καινοτόμος ηλεκτρική μοτοσικλέτα που μετατράπηκε από μια ιδέα σε ένα πρωτότυπο μέσα σε μόλις τρεις μήνες. Σχεδιασμένη από τον Alan Derosier, της EyeLights SAS, αυτή η μοτοσικλέτα συνδυάζει την εξαιρετική εμφάνιση με την πρακτικότητα. Ο σχεδιασμός της, παρόμοιος με τον τρόπο κατασκευής των αυτοκινήτων, εστιάζει στο σχήμα, το μέγεθος και τις λείες επιφάνειες, καθιστώντας την μια μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων.

Αυτή η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα έκανε το ντεμπούτο της στην EICMA 2023, διαθέτοντας εντυπωσιακές προδιαγραφές. Αν και αντλεί έμπνευση από τις μοτοσυκλέτες της Lotus, είναι δοαφορετική. Επιταχύνει από τα 0-100km/h σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα, χάρη στη ροπή των 1200 Nm και την απόδοση των 180 ίππων, ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα. Επιπλέον, η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας της προσφέρει αυτονομία άνω των 400 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

Ωστόσο, αυτό που κάνει τη Rocket One να ξεχωρίζει είναι το προηγμένο σύστημα πλοήγησης επαυξημένης πραγματικότητας, ένα νεύμα στην τεχνογνωσία της EyeLights στην τεχνολογία AR. Αυτό το σύστημα, εμπνευσμένο από τα HUD μαχητικών αεροσκαφών, παρέχει σημαντικές πληροφορίες απευθείας στο οπτικό πεδίο του αναβάτη μέσω του HUD του κράνους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.