02 Μάι 2024
READING

Ο Θέμης Χασιώτης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας στον Παπαστράτο

2 MIN READ

Ο Θέμης Χασιώτης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας στον Παπαστράτο

Ο Θέμης Χασιώτης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας στον Παπαστράτο

Ο Θέμης Χασιώτης, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της Παπαστράτος, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της εταιρείας.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Παπαστράτος το 2006 και εξελίχθηκε σταδιακά σε σημαντικές διοικητικές θέσεις στα τμήματα Πωλήσεων & Marketing, ενώ το 2014 μετακινήθηκε στη θέση του Διευθυντή Εμπορικής Στρατηγικής για τις αγορές της Ευρώπης, στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Εναλλακτικών Προϊόντων της Philip Morris International στην Ελβετία.

Αποτελώντας μέλος της διοικητικής ομάδας της Παπαστράτος από το 2021, ο Θέμης Χασιώτης είχε καθοριστική συμβολή στην αναβάθμιση των εμπορικών τμημάτων έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της εταιρείας. Πλέον αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας της εταιρείας, θέση κομβικής σημασίας στο πλαίσιο του ριζικού μετασχηματισμού της για μια Ελλάδα χωρίς τσιγάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θέμης Χασιώτης εργάζεται για την εταιρεία Παπαστράτος 17 χρόνια και η πορεία του ήταν πάντα εξελικτική σε διάφορα τμήματα και διευθύνσεις της Παπαστράτος παίζοντας έναν κομβικό ρόλο στην πολύ μεγάλη επιτυχία του IQOS στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση του IQOS είχαμε το απόλυτο self-disruption, από τα πιο επιτυχημένα αν όχι το πιο επιτυχημένο σε τέτοια κλίμακα μεγέθους στην Ελλάδα. Η Παπαστράτος είχε το καπνικό προιόν με τις υψηλότερες πωλήσεις τις τελευταίες πολλές δεκαετίες το Marlboro και αυτό που κατάφερε ήταν να “ξεχάσει αυτά που ήξερε” και να δημιουργήσει μια νέα ταυτότητα.

Αυτό που είναι ακόμη πιο δύσκολο σε ένα τέτοιο εγχείρημα είναι το μέγεθος του ρίσκου. Γιατί μπορεί να φαίνεται τώρα φυσιολογική αλλαγή και λογική απόφαση, αλλά στα αρχικά στάδια του μετασχηματισμού της εταιρείας η τόλμη που απαιτήθηκε για μια τέτοια απόφαση ήταν μεγάλη.

Είναι ενδιαφέρον λοιπόν ότι ένα στέλεχος με τόσο μεγάλη εμπορική εμπειρία σε ένα τόσο μεγάλο project όπως αυτό του IQOS αναλαμβάνει την Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι γνωρίζει την εταιρεία Παπαστράτος αλλά και την μάρκα IQOS τόσο καλά δημιουργεί ένα εξαιρετικό προφίλ για τον ρόλο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης δήλωσε: «Ο Θέμης είναι το υπόδειγμα συναδέλφου που ξεπερνάει τις προσδοκίες κάθε ρόλου που αναλαμβάνει και το κάνει με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ομαδικό πνεύμα. Είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να συνεχίσει να μας εμπνέει και παράλληλα να φέρει στο υψηλότερο επίπεδο την εταιρική επικοινωνία της Παπαστράτος. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.