03 Μάι 2024
READING

Trending Now: This graphene blanket can automatically regulate temperature

2 MIN READ

Trending Now: This graphene blanket can automatically regulate temperature

Trending Now: This graphene blanket can automatically regulate temperature

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η κουβέρτα HILU, κατασκευασμένη από καινοτόμες ίνες γραφενίου, αποτελεί μια καινοτομία στην τεχνολογία των υφασμάτων, προσφέροντας μοναδικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες.

Το γραφένειο, γνωστό για την υπερ-αγωγιμότητά του, επιτρέπει στην κουβέρτα να προσαρμόζεται αυτόματα στη θερμοκρασία του σώματός μας. Μας κρατάει ζεστούς όταν κάνει κρύο και δροσερούς όταν κάνει ζέστη, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ικανότητα της κουβέρτας να έχει δύο διαφορετικές θερμοκρασίες ταυτόχρονα -η μία πλευρά μπορεί να είναι ζεστή και η άλλη δροσερή- εξυπηρετεί τις ατομικές προτιμήσεις ακόμη και όταν μοιράζεται. Επιπλέον, πέρα από τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, οι ίνες γραφενίου προσδίδουν στην κουβέρτα πρόσθετες ευεργετικές ιδιότητες. Είναι υποαλλεργική, αντιβακτηριακή και ανθεκτική στις οσμές, καθιστώντας την μια υγιεινή επιλογή για καθημερινή χρήση.

Η διαδικασία κατασκευής της κουβέρτας HILU περιλαμβάνει μια εξειδικευμένη τεχνική όπου ο γραφίτης μετατρέπεται σε υγρούς κρυστάλλους γραφενίου και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ίνες. Αυτές οι ίνες υφαίνονται με τη χρήση της πατενταρισμένης τεχνολογίας Adaptex, με αποτέλεσμα μια κουβέρτα που όχι μόνο ανταποκρίνεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας αλλά και είναι μαλακή, άνετη και ανθεκτική. Η πιστοποίηση OEKO-TEX100 διασφαλίζει περαιτέρω τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Αυτή η πρωτοποριακή κουβέρτα είναι ιδανική για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μειώνοντας την ανάγκη για διαφορετικές κουβέρτες ανάλογα με τις εποχές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.