01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Magic Happens Here

3 MIN READ

Campaign of the Day: Magic Happens Here

Campaign of the Day: Magic Happens Here

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το βραβευμένο πρακτορείο The Escape Pod συνεργάστηκε με το Disney Music Group για τη δημιουργία της καμπάνιας “Magic Happens Here”, η οποία αναδεικνύει τη λίστα αναπαραγωγής Disney Hits.

Αυτή η λίστα αναπαραγωγής, μια συλλογή από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά τραγούδια της Disney από τα τελευταία 100 χρόνια, μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εντυπωσιακά 90 εκατομμύρια μηνιαίες ροές παγκοσμίως σε μεγάλες πλατφόρμες ροής μουσικής, όπως οι Amazon Music Unlimited, Apple Music, Spotify και άλλες.

Σηματοδοτώντας την πρώτη σημαντική διαφημιστική προσπάθεια για το Disney Hits, η καμπάνια στοχεύει να αναδείξει πώς η μουσική της Disney μπορεί να φέρει τη μαγεία στις καθημερινές στιγμές.

Η καμπάνια περιλαμβάνει τρία διαφημιστικά σποτ με αγαπημένα τραγούδια από την ταινία “Moana” των Walt Disney Animation Studios και τις ταινίες “Coco” και “Toy Story” της Pixar Animation. Υπογραμμίζει την ιδέα ότι τα τραγούδια της Disney είναι κάτι περισσότερο από απλή μουσική – είναι μαγικά στοιχεία που μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε στιγμή σε κάτι αξέχαστο.

Η καμπάνια “Magic Happens Here”, που θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ αυτή την περίοδο των γιορτών, πρόκειται να ενισχύσει το εμπορικό σήμα Disney Hits και να συνδεθεί με νέο κοινό μέσα από τη δημιουργική και συναισθηματική της απήχηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.