15 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Lost Voice

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Lost Voice

Campaign of the Day: The Lost Voice

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το τελευταίο κομψοτέχνημα της Apple, μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους, ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στη νεότερη τεχνολογική της εξέλιξη – μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίσουν τη φωνή τους.

Στην ταινία, με τίτλο ” The Lost Voice”, βλέπουμε το μαγευτικό ταξίδι ενός ροζ, τριχωτού, μυστικιστικού πλάσματος που έχει χάσει τη φωνή του. Μαζί με ένα νεαρό κορίτσι, ξεκινούν μια μαγική περιπέτεια μέσα σε ένα ιδιόρρυθμο δάσος για να ανακτήσουν τη φωνή του πλάσματος.

Στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί ένας διάσημος γιατρός και συνήγορος της αναπηρίας, ο Tristram Ingham, ο οποίος εμφανίζεται στο τέλος της μικρής διάρκειας όταν αποκαλύπτεται ότι όλο αυτό το διάστημα διάβαζε ένα παραμύθι στην κόρη του χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία προσβασιμότητας ομιλίας της Apple.

Ο Ingham τονίζει τη σημασία της αυτονομίας και της αυτοέκφρασης για την κοινότητα των ατόμων με αναπηρία, επαινώντας την τεχνολογία που επιτρέπει τη διατήρηση της φωνής και τον αυτοπροσδιορισμό. Αυτό το συναίσθημα ευθυγραμμίζεται με το θέμα της ταινίας, που σκηνοθέτησε ο διάσημος Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Taika Waititi.

Προσθέτοντας τον αντίκτυπο της εκστρατείας, η Apple κυκλοφόρησε επίσης ένα παιδικό βιβλίο σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, υπογραμμίζοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της για συμμετοχικότητα και ενδυνάμωση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.