16 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Simple Happiness

2 MIN READ

Campaign of the Day: Simple Happiness

Campaign of the Day: Simple Happiness

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η McDonald’s Ταϊβάν γιορτάζει την 40η επέτειό της το 2024, ξεκινώντας ένα ολόκληρο έτος εορτασμών με την καμπάνια “Simple Happiness”, που δημιουργήθηκε από την Leo Burnett Taiwan.

Με πρωταγωνίστρια την Jolin Tsai, τη “βασίλισσα της C-pop” της Ταϊβάν με πάνω από 25 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, δημιούργησε μία ταινία που απεικονίζει στιγμές απλής ευτυχίας σε τέσσερις δεκαετίες, ξεκινώντας από το 1984 – τη χρονιά που τα McDonald’s Ταϊβάν άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες τους. Οι στίχοι και το soundtrack της ταινίας είναι γραμμένα από την ίδια την Jolin, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα μουσικό βίντεο και το Spotify.

Η καμπάνια συνδυάζει τη νοσταλγία και τη σύγχρονη τεχνολογία, αντικατοπτρίζοντας το ρόλο της McDonald’s στο τοπίο των τροφίμων και της τεχνολογίας στην Ταϊβάν.

Παράλληλα, η εταιρεία fast-food συνεργάζεται με προσωπικότητες όπως η πρωταθλήτρια του μπάντμιντον Tzu-Ying Tai και εγκαινιάζει μοναδικές πρωτοβουλίες όπως πλατφόρμες ηλεκτρονικών δωρεών και αποκλειστικές προσφορές περιορισμένου χρόνου.

Η ταινία, μια πρωτοποριακή προσπάθεια στον κινηματογράφο της Ταϊβάν, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ένα εικονικό στούντιο με το Moonshine XR Studio, χρησιμοποιώντας 3D μοντελοποίηση αιχμής και τεχνητή νοημοσύνη για να αναβιώσει τις κλασικές συσκευασίες των McDonald’s. Το τραγούδι της Jolin Tsai για την καμπάνια, “OH LA LA LA LA”, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 στο Spotify.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.