29 Απρ 2024
READING

Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί να κάνουμε «REACT», για έναν Καλύτερο Κόσμο!

4 MIN READ

Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί να κάνουμε «REACT», για έναν Καλύτερο Κόσμο!

Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί να κάνουμε «REACT», για έναν Καλύτερο Κόσμο!

Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί να κάνουμε «REACT», για έναν Καλύτερο Κόσμο! 

Αναρωτιέσαι πόσο μπορεί να επηρεάσει μία σου κίνηση ολόκληρο τον κόσμο; Σύμφωνα με το φαινόμενο της πεταλούδας πολύ! Και στην Κωτσόβολος το ξέρουν καλά! Βασισμένοι στη σκέψη πως κάθε μας πράξη επιφέρει και μία αντίδραση σκέφτηκαν πως μπορούμε όλοι με τις πράξεις μας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Με το σκεπτικό αυτό και με τη διάθεση να αφήσουν τόσο οι ίδιοι ως εταιρία όσο και ο καθένας από εμάς το καλύτερο δυνατό αποτύπωμα στον πλανήτη και την κοινωνία μας, μας προσκαλούν να συμμετέχουμε και να «αντιδράσουμε» μέσω του προγράμματος React.

Το πρόγραμμα React της Κωτσόβολος δεν είναι άλλη μία δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης!

Είναι μια στάση ζωής που μας καλεί όλους να την υιοθετήσουμε. Είναι ένα πρόγραμμα με δράσεις που ήδη πραγματοποιούνται και έχει στόχο κάθε χρόνο να αγγίζει νέες κορυφές. Και το καλύτερο είναι ότι καλεί να συμμετέχουμε και όλοι εμείς σε μία πληθώρα δράσεων που επικεντρώνονται στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία. 

Ανακύκλωσε τις μικρές και μεγάλες συσκευές σου!

Το ήξερες ότι η Κωτσόβολος αγαπάει την ανακύκλωση και είναι ο Νο1 retailer στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ; Μπορείς να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου! Μπορείς να ανακυκλώσεις τις μικρές σου συσκευές στους κάδους που θα βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος και εάν θέλεις να ανακυκλώσεις μια μεγάλη ηλεκτρική συσκευή μπορείς να καλέσεις την εταιρία να έρθουν να την παραλάβουν. Και, επειδή όπως είπαμε κάθε δράση έχει την αντίδρασή της, σε επιβραβεύει με ένα Green Voucher για τις επόμενες αγορές σου.

Μήπως ξέρεις τι θα πει «Δεύτερο Σπίτι»;

Το Δεύτερο Σπίτι είναι άλλη μία καινοτόμα ιδέα της Κωτσόβολος. Έχεις μία ηλεκτρική συσκευή που δεν χρησιμοποιείς ή δεν χρειάζεσαι πια; Μπορείς να την δώσεις στην Κωτσόβολος και να της βρει το «Δεύτερο Σπίτι» της, κάπου που θα την έχουν πραγματικά ανάγκη. Και μην ξεχνάς! Σε περιμένει και δώρο, ένα Green Voucher! Αρκεί να αναφέρουμε ότι μέχρι τώρα έχουν υποστηριχτεί πάνω από 1.700 οικογένειες, μέσα από τη δωρεά συσκευών πρώτης ανάγκης.

Μπορείς να κάνεις Trade in;

Φυσικά! Σε μία εποχή που, συνέχεια, θέλουμε να κρατάμε κάθε τεχνολογικό επίτευγμα στο χέρι μας, η Κωτσόβολος σου επιτρέπει να ανταλλάξεις την τελευταία σου συσκευή δίνοντάς της μια δεύτερη ζωή και προωθώντας την κυκλική οικονομία ενώ εσύ απολαμβάνεις καλύτερη τιμή στη νέα σου συσκευή! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

ΜΚΟ στο επίκεντρο!

Προσπαθώντας να δώσουν στο πρόγραμμα React μια ολιστική προσέγγιση και να αφήσουν ένα ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία η Κωτσόβολος συνεργάζεται και στηρίζει έμπρακτα οργανώσεις όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Make a Wish και η ΕΛΕΠΑΠ ενώ σου δίνει την ευκαιρία να συμβάλεις και εσύ στο έργο τους μέσω των αγορών σου.

React για όλους!

Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους! Μέσα από το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» η Κωτσόβολος θέλει να κάνει την τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους χωρίς εξαιρέσεις. 

Έτσι αν επισκεφτείς τα καταστήματα Κωτσόβολος θα διαπιστώσεις ότι 14 από αυτά είναι ειδικά διαμορφωμένα για άτομα ΑμεΑ -και μάλιστα με την πιστοποίηση της ΕΛΕΠΑΠ, 11 καταστήματα έχουν εισάγει αισθητηριακούς χάρτες για τα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και μέσω του website της Κωτσόβολος τα άτομα με δυσκολίες στην ακοή ή την ομιλία, μπορούν να εξυπηρετηθούν μιλώντας με έναν εκπρόσωπό μας με μία κλήση video, στη νοηματική γλώσσα. 

React και για τους ίδιους!

Και επειδή η ουσιαστική αλλαγή ξεκινάει από το σπίτι μας η Κωτσόβολος εφαρμόζει πολλά προγράμματα εξασφαλίζοντας φροντίδα προς τους εργαζομένους της και ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον. Συνεχής εκπαίδευση, συμπερίληψη, ψυχολογική υποστήριξη, ειδικά προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης είναι μόνο μερικές από τις παροχές που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι στην Κωτσόβολος. Γιατί, όταν θέλεις η αντίδραση να έχει ουσιαστικό όφελος στην κοινωνία ξεκινάς τη δράση πρώτα από το δικό σου περιβάλλον.

Αυτός ακριβώς είναι το React!

Μέσα από ξεχωριστές ιδέες και πρωτοπόρες δράσεις δείχνει στον κάθε ένα από εμάς πως μια φαινομενικά μικρή δράση μπορεί να επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε με την υπογραφή μιας εταιρίας που έχει βάλει το React στην καρδιά και την καθημερινότητά της. Γιατί μόνο αντιδρώντας σε αυτό που συμβαίνει, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.
#REACTforabetterworld

Ανακάλυψε περισσότερα για το πρόγραμμα React εδώ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.