03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Gentleman Society

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Gentleman Society

Campaign of the Day: The Gentleman Society
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Givenchy Beauty επαναπροσδιορίζει το πρότυπο του gentleman με την παρουσίαση του The Gentleman Society, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα της μάρκας που αμφισβητεί τις παραδοσιακές αντιλήψεις και δημιουργεί μια νέα αφήγηση.

Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία εστιάζει στις βασικές ιδιότητες, τη συμπεριφορά και τις αξίες του σύγχρονου gentleman. Η καμπάνια περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οπτικό υλικό για το άρωμα και την ομορφιά και έντυπο υλικό που φιλοτεχνήθηκε από την Exhibition Collectif και πολλά άλλα, τοποθετώντας την Givenchy Beauty ως σημαντικό παράγοντα στον πολιτιστικό τομέα.

Στον πυρήνα του, το The Gentleman Society προσφέρει μια καθηλωτική και καινοτόμο πλατφόρμα ανταλλαγής και δημιουργίας. Ένα ξεχωριστό σύμπαν ζωντανεύει, με ισχυρούς κώδικες και μια μοναδική επικράτεια. Αυτό το εγχείρημα είναι μια “κοινωνία”, που στοχεύει να γοητεύσει την Gen Z, ενώ προωθεί την εξερεύνηση νέων αξιών και εμπειριών.

Κεντρικό στοιχείο του The Gentleman Society είναι η σειρά podcast “Givenchy Conversations”. Σε συνεργασία με διεθνή ταλέντα, αυτά τα podcasts εξερευνούν το πάθος και τις προοπτικές τους σχετικά με την εξελισσόμενη έννοια του gentleman. Με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Pierre M’Pelé, γνωστό ως Pam Boy, η σειρά προσκαλεί καλλιτέχνες και δημιουργούς να μοιραστούν τα πάθη, τις εμπνεύσεις και τις ερμηνείες τους για τον ανδρισμό.

Η σειρά αυτή δεν προωθεί μόνο το λανσάρισμα του νέου ανδρικού αρώματος Gentleman Society, αλλά απευθύνεται επίσης σε καταναλωτές της νέας γενιάς που αγαπούν το podcast.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.