03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: British Originals

1 MIN READ

Campaign of the Day: British Originals

Campaign of the Day: British Originals

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να ταξιδεύουν για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους τους, η British Airways, με το Uncommon Creative Studio, έδωσε στους ανθρώπους την ευκαιρία να καλωσορίσουν τους φίλους και την οικογένειά τους με ένα εξατομικευμένο μήνυμα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Από τον David που εξέπληξε τη σύζυγό του Louise με ένα μήνυμα για τα 60ά γενέθλιά της μετά από ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βιέννη, μέχρι τη Jacqui, η οποία καλωσόρισε την οικογένειά της στο σπίτι και συνάντησε για πρώτη φορά την 8 μηνών εγγονή της, τα σημειώματα ήταν πολύ τρυφερά και, σίγουρα, θα μείνουν αξέχαστα.

Αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα προβλήθηκαν στους τερματικούς σταθμούς των αεροδρομίων Heathrow, Gatwick και London City, καθώς και σε ψηφιακές εξωτερικές οθόνες κατά μήκος κοινών ταξιδιωτικών διαδρομών κοντά στα αεροδρόμια.

Οι πελάτες της British Airways είχαν την ευκαιρία να γράψουν τα δικά τους μηνύματα. Μόλις τα έγραφαν, αυτά ενεργοποιούνταν από ζωντανά δεδομένα πτήσης, διασφαλίζοντας ότι περιμένουν να υποδεχτούν τους αγαπημένους τους καθώς φτάνουν στην πατρίδα τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.